Velmi dobré 8,0
na základě 3272 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 3272 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,6
  • Poloha 8,4
  • Pokojový komfort/standard 8,0
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 8,0
Seřadit podle

Boris od Německo
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v říjen 2014
Good hotel
Casino, a lot of food choices, large gym
Had a good time, lobby looks impressive, rooms are getting a bit old, they should renovate soon. Location is close to ayala mall and it parc.
Hodnoceno 28 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

James od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Superior
Zůstal 3 nocí v prosinec 2014
Waterfront Hotel Cebu City
1. Reasonable rate 2. Near shopping malls 3. Not so far from airport
Our Stay was pleasant
Hodnoceno 25 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Anthony od Spojené státy
Páry
Superior
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
Bathroom is old, towels are hard. Not worth the $
Lobby is grand, located near a mall. That's about it.
I booked thru Agoda and paid about 1/2 price. It did not come with free breakfast, I asked why, the reception staff said because I booked with Agoda. Most hotels that claim they're 4 stars come with free breakfast. They don't have free airport shuttle, other hotels that I stayed at half this hotel's price picked us up at the airport and even knew my name. I don't recommend this hotel. The regular price was US $197, booking thru Agoda was half, still, not worth the money. The bath tub and toilet bowl is old. Bath towels are old and hard. To me, towels and sheets are the most important part of hotel stay.
Hodnoceno 25 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

scott od Spojené státy
Jednotlivci
Superior
Zůstal 7 nocí v prosinec 2014
need to upgrade the rooms
lobby area, business center, uno buffet
need to upgrade the rooms, bathroom, and aircon.
Hodnoceno 22 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Norman od Austrálie
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v prosinec 2014
kingz stay
service comfort location
IT WAS GREAT
Hodnoceno 19 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

shoji od Japonsko
Obchodní cestující
Superior
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Good cost performance
Price casino location
It was very reasonable and will be back if the rate is about the same.
Hodnoceno 16 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Soerianto od Indonésie
Obchodní cestující
Superior
Zůstal 3 nocí v listopad 2014
Less busy casino hotel
Nice, clean, not noisy as a casino hotel
It's not one of the best I have ever stayed. Breakfast is not as good as other medium size hotel in Cebu that I stayed before. Food selections and taste is not excite me to come back and get a room with breakfast.
Hodnoceno 15 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

benjamin od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v prosinec 2014
great service...
accommodating staff, service is great, nice location
I can say we had a great time
Hodnoceno 14 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

LAI od Hong Kong
Páry
Superior
Zůstal 3 nocí v srpen 2013
nice service
nice room
Hodnoceno 09 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thomas od Spojené státy
Skupiny
Superior
Zůstal 2 nocí v únor 2014
Good hotel just as expected
Location, price, friendly staff
No complaints. Good looking hotel that all taxi drivers know. Guestroom wasnt bad, but it wasnt as great as I thought it might be from looking at the hotel from afar. But no real complaints though.
Hodnoceno 09 prosince 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: