Velmi dobré 8,0
na základě 3271 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 3272 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,6
  • Poloha 8,4
  • Pokojový komfort/standard 8,0
  • Personál 8,0
  • Poměr cena/kvalita 7,8
  • Jídlo/stolování 8,0
Seřadit podle

SEAN od Spojené státy
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Very old hotel
Need renovation....
Hodnoceno 13 září 2016

Arturo od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v září 2016
Need to improve bathroom , its already old , specialy the basin , faucet and bathtub .., bathroom need renovation
Hodnoceno 12 září 2016

Mohammad od Filipíny
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v srpen 2016
nice view
its near t the city boundaries . its far from down town and near to the mountains
Hodnoceno 10 září 2016

Kathryn od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Superior
Zůstal jednu noc v září 2016
Good service!
Our shower wasn't working. Overall good service
Hodnoceno 08 září 2016

May od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Superior
Zůstal 2 nocí v září 2016
a relaxing place in a very convenient location
We had a good sleep. The place is safe for babies. All employees were very friendly & accommodating. Definitely our place to be in the city!
Hodnoceno 07 září 2016

Lonnie od Spojené státy
Rodina s malými dětmi
Superior
Zůstal jednu noc v srpen 2016
What I expected
Nothing more to report.
Hodnoceno 06 září 2016

KALAI od Singapur
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v září 2016
Bath tub tap spoiled. Staff not friendly and forthcoming. However reception staff were pleasant.
Hodnoceno 05 září 2016

emil od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
relaxing stay
nice people.. planning to stay again next year making it 5 nights. hope to have same rate or lower. revive the smoking floors
Hodnoceno 04 září 2016

SANGALANG od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Superior
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Long weekend getaway
I highly recommend this hotel!!!
Hodnoceno 04 září 2016

Mark od Austrálie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 7 nocí v srpen 2016
run down
This place is very run down and needs a lot of work. Holes in the carpet bath rooms worn out. Maintenance is very poor.
Hodnoceno 02 září 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: