Dobré 7,3
na základě 289 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 289 hodnocení
  • Čistota 7,1
  • Vybavení 6,2
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 7,6
  • Služby 7,3
  • Poměr cena/kvalita 6,7
  • Jídlo/stolování 7,1
Seřadit podle

DONALD od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v únor 2016
AN ICON IN DAVAO
APO VIEW HOTEL IS AN OLD HOTEL, BUT IT STILL AN ICON IN DAVAO AND A LANDMARK WITH THE TRADITIONAL DAVAO SPIRIT. THE ROOMS AND FACILITY ARE CLEAN, WITHIN INTERNATIONAL STANDARD. THE STAFF ARE FRIENDLY AND CAN COMMUNICATE WELL IN FOREIGN LANGUAGE.
Hodnoceno 11 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jose od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Good
Nice
Hodnoceno 22 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

gerald od Spojené státy
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Bad experience
Free breakfast buffet but only for two person. And they charged us 500php for excess person. Breakfast Food doesnt taste good.
Hodnoceno 18 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Janalle od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v únor 2016
Very nice hotel
location is ok
Hodnoceno 08 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

jojo od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Not fair
I booked thru agoda jun 29 to jul 2 for a total rate of P11400. After a few days, I booked my office mate with the same date and accomodation for a total of P9218.61 only. During check in we was inform that existing hotel rate at P2500 per day. Giving me headache how to justify our different rates.
Hodnoceno 08 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

javier od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Site seen it
By far one of the best experience I have so far, I had stay in other Hotel like Marco Polo, but this hotel is the best in price supper clean, the staff were very friendly and helpful in all.. the the breakfast blow my mind the variety of to choose from it. I rate this hotel a most to stay to experience all Davao have to show without blowing up the wallet...
Hodnoceno 04 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Emilie od Spojené státy
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2016
Rooms smells moldy
I was very disappointed...i booked 3 rooms in one night.as soon as they opened the rooms smells comes out. Moldy smell. Yack....
Hodnoceno 07 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Marie od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 3 nocí v červen 2016
Good location
A bit expensive
Hodnoceno 06 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Joan od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Good
Good
Hodnoceno 06 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Joan od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Good
Good
Hodnoceno 06 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: