Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 74 hodnocení
  • Čistota 7,0
  • Vybavení 5,8
  • Poloha 8,4
  • Pokojový komfort/standard 7,3
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 7,2
  • Jídlo/stolování 5,9
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Nelson od Filipíny
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v srpen 2015
A budget-conscious stay hotel
Location, room comfort and cleanliness
My sponsor has confirmed his stay as desctibed with the only exception of food which accordingly is not readily available and absence of front desk from before midnight.
Hodnoceno 22 srpna 2015

Ans od Belgie
Skupina
Pokój jednoosobowy Adjoining
Zůstal 4 nocí v srpen 2015
Good value hotel
location, price, convenience
Hodnoceno 11 srpna 2015

Geraldine od Filipíny
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v srpen 2015
Ecoland Suites
location, room rates and safety
Hodnoceno 11 srpna 2015

Jessie od Filipíny
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v duben 2015
not so so so good
location, staff service and value of money
The place is clean but it is quite noisy because it is a long the road our room that time im not so sure if there is a way it can minimize the noise coming from the road. Their rooms also is quite small which we upgrade into family room.
Hodnoceno 19 června 2015

Femia od Filipíny
Obchodní cestující
Apartament Regular
Zůstal 2 nocí v duben 2015
The best
nice, clean and comfortable
nice, clean and comfortable
Hodnoceno 01 května 2015

Franz od Kanada
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v duben 2015
small room, across from SM Mall
cheap, clean, near large mall
wifi was almost non-existent. The room was very small - I often banged my knee going from bed to bathroom. The aircon did not work properly, even when it was on all day I was still sweating in the room. I complained, they immediately sent someone to fix it but there was no change. The hotel is far from the city centre and the airport. There were no rests nearby except the ones in a large mall across the street.
Hodnoceno 20 dubna 2015

Femia od Filipíny
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v duben 2015
Nice
Nice
Nice
Hodnoceno 11 dubna 2015

Femia od Filipíny
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v březen 2015
Nice
Nice cleand and comfortable
nice
Hodnoceno 23 března 2015

Juraya od Filipíny
Rodina se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v leden 2015
Dirty/smelly toilet /bath. Bed linens with stains.
Location next SM store. Staff are nice.
First night uncomfortable due to feeling of dirt. Second night comfy after cleaning the room and toilet smell reduced.
Hodnoceno 22 ledna 2015

Katherine od Filipíny
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v leden 2015
budget hotel
location, budget hotel, cleanliness
the room is small as expected but worth the price. breakfast was ala carte so u dont have that much choice.
Hodnoceno 17 ledna 2015


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: