2015
Skvělé 8,4
na základě 2086 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2086 hodnocení
  • Čistota 8,5
  • Vybavení 8,2
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,6
  • Služby 8,5
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 8,2
Seřadit podle

CHRISTOPHER od Filipíny
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v únor 2016
good staycation, best breakfast buffet
during our stay, it was obvious that the room was cleaned hastily. there are still some dirt on the carpeted floor. bad smell from some sort of hair chemicals are coming in to our room from the outside or another room. toilet facilities may need some repair. bathtub does not function well. but buffet breakfast was the best.
Hodnoceno 12 září 2016

Lindsey od Velká Británie
Pár
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v září 2016
Nice Room. Lovely Breakfast..
The room was a good size, comfortable and well air conditioned. The buffet was very good but needs to be a bit more westernised. Its a pity there was no nearby restaurants. Overall I was very pleased though. 9/10
Hodnoceno 11 září 2016

Ryan od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Premier
Zůstal 3 nocí v září 2016
Nice
nice
Hodnoceno 11 září 2016

Ryan od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Premier
Zůstal 2 nocí v září 2016
Nice
everything is nice but i think staffs should be smiling more.. i notice them looks very serious and big smile will do to make the hotel more fabulous..
Hodnoceno 11 září 2016

mellyfe od Filipíny
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v září 2016
VERY SATISFIED GOOD PLACE AND FRIENDLY STAFF
Hodnoceno 11 září 2016

Stephen od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v září 2016
Hope to be back soon
At the center of the city. Great staff. From airport pick up to check in to breakfast to airport drop off you have nothing to worry about.
Hodnoceno 10 září 2016

Marife od Filipíny
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v září 2016
Beautiful
I like the place and the room, nice staff and food.
Hodnoceno 06 září 2016

Marc od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v květen 2016
Satisfying!
One of the best hotels in Davao
Hodnoceno 03 září 2016

Ernie od Filipíny
Pár
Deluxe Room with Buffet Breakfast and Round Trip Airport Transfers
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
A repeater
Staff are above average. Rooms and AC need upgrading, we called for ac technician twice for the repair. Some bathrooms tiles are loose. I had been at this hotel a dozen times and I wish they would consider few updating.
Hodnoceno 30 srpna 2016

John od Filipíny
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Good location and facilities
Breakfast and dinner buffet needs a bit more food selection,
Hodnoceno 30 srpna 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: