Skvělé 8,7
na základě 2839 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 2839 hodnocení
  • Čistota 9,1
  • Vybavení 8,2
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 8,9
  • Personál 8,8
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 8,2
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Sally od Singapur
Obchodní cestující
Pokój Panoramic z łóżkiem typu King
Zůstal jednu noc v listopad 2015
Work
A decent place to rest after work.
Hodnoceno 19 září 2016

Cholapatr od Thajsko
Obchodní cestující
Pokój Panoramic z łóżkiem typu King
Zůstal 2 nocí v leden 2016
Very good
Good location & good services
Hodnoceno 19 září 2016

Stanley od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Studio Harbour
Zůstal 2 nocí v září 2016
Staycation
Nil
Hodnoceno 13 září 2016

Lai od Singapur
Rodiny s malými dětmi
Pokój Deluxe King lub z dwoma łóżkami
Zůstal jednu noc v září 2016
Swimming pool was closed for renovation and we had to bring our girl to the alternative pool. It was not indicated when I did the booking and I only realized it when I received a confirmation email which was too late since room is non-refundable. All else was good except for this.
Hodnoceno 13 září 2016

Nathida od Thajsko
Obchodní cestující
Panoramatický pokoj s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Always stay here
Nice, comfort, clean hotel and good location for shopping and business.
Hodnoceno 11 září 2016

phuong od Vietnam
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe Balcony
Zůstal jednu noc v červen 2016
not so good
everything is convinient from shopping to eating. However, I like The boatquay & larkequay than this place. they're fantastic
Hodnoceno 08 září 2016

Andrew od Austrálie
Rodiny s malými dětmi
Pokój Deluxe King lub z dwoma łóżkami
Zůstal 2 nocí v září 2016
Great place to stay
This is the second time I've stayed here. Nice hotel, really good staff and a good location. The only thing is parts of my room starting to look a but well worn. The blackout curtain when fully extended had the beginnings of mould on parts of the fabric. Hopefully they renovate in the near future
Hodnoceno 05 září 2016

Hua od Čína
Rodiny s malými dětmi
Pokój Deluxe z łóżkiem typu King lub dwoma osobnymi łóżkami
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Nice Hotel
Nice hotel! nice staff! Can be better if considering the service for the children, such as providing toothbrush and slipper for children.
Hodnoceno 29 srpna 2016

sharon od Velká Británie
Rodiny se staršími dětmi
Pokój Panoramic z łóżkiem typu King
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Nice!
Staff really helpful. Spacious rooms. Would advise trips out to Little India and China town for good inexpensive food. Use the metro as easy and efficient. VERY expensive in tourist areas (S$10 for a coke = £7.50!)
Hodnoceno 20 srpna 2016

Cheryl od Singapur
Skupiny
Apartament City
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Pan Pac Singapore
Convenient and good location. Spacious room with a good view
Hodnoceno 18 srpna 2016


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: