Dobré 7,1
na základě 8393 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8393 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

HIU od Čína
Pár
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 3 nocí v září 2014
Will stay here again
Convenient,price reasonable,comfortable
Hodnoceno 02 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sin od Hong Kong
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 4 nocí v září 2014
Nice hotel but noisy and poor curtain
location, simple check in
Overall is good, I don't need much housekeeping or service.....one thing bad is the curtain is so transparent, I usually sleep till 10 but the sunlight wakes me up at 7..didn't enjoy much sleep throughout the trip. Someone is smoking next door despite the fact that it is a non smoking floor. The bed is hard...pillow is hard as well. Got everything I need, hair dryer, kettle, tea bag, water, booked a deluxe room so got more space to open my suitcase...too small for two ppl but I travel alone so it's fine for me. WiFi is fast and nice.
Hodnoceno 02 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nadia od Indonésie
Rodina se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 4 nocí v červenec 2014
Was okay
Location, value for money, simple
Our stay was just okay. Beware though, it can get VERY NOISY at night when you have a room facing Mosque street.
Hodnoceno 02 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Phutthiwat od Thajsko
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v únor 2013
Tiny but Great location hotel
Location, Location and Location!!!
Spent 1 night there the room was ok but the corridor is full with waste and garbage. Anyway the location of the hotel is great juz 1 mins walk from chinatown station!!!
Hodnoceno 01 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maureen od Filipíny
Rodina se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v září 2014
good location but poor a/c system
location
Hodnoceno 01 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

baiqian od Čína
Skupina
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 7 nocí v září 2014
It's comfortable hotel
very good location where is very near Chinatown. Room size is OK and value for every Penny i spent
Hodnoceno 30 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

suteera od Thajsko
Samostatný cestovatel
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v září 2014
lolcation
location clean decoration
small room but clean and good location cannot do late chech out late
Hodnoceno 29 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

day od Indonésie
Rodina s malými dětmi
Executive
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Great Location for Food Lovers
Great location, Cozy and Near MRT
located in the center of crowd. 5 minute walk to the Chinatown MRT station. Never worry about how to find food, just walk u will be absolutely confused choosing food. Hotel surrounded by Food resto, coffee shop, and market. About room, clean and comfortable , thats the first impression in addition to the unique interior design. the hotel staff were friendly and very helpful in giving directions. overall i can give 8/10.
Hodnoceno 29 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yen od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 13 nocí v září 2014
Room is small
Room is small
Room is small
Hodnoceno 29 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yen od Malajsie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 13 nocí v září 2014
Porcelain Hotel by JL Asia
Room is small
Hodnoceno 29 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: