Dobré 7,1
na základě 8393 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8393 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

poh od Malajsie
Obchodní cestující
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 3 nocí v červen 2014
small room
location, clean, staff
smaller room, great location
Hodnoceno 07 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chakriya od Thajsko
Samostatný cestovatel
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v září 2014
It's ok.
Location
Hodnoceno 07 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Nova od Indonésie
Pár
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v září 2014
small room small bathroom
location and easy check in and check out
the room is too small and smelly.the corridor small and dark
Hodnoceno 07 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

abdullah od Saúdská Arábie
Rodina s malými dětmi
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v srpen 2014
nice location and okay hotel
just location and location and location
I like the hotel beacuse the location and clean room
Hodnoceno 07 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

abdullah od Saúdská Arábie
Rodina s malými dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v srpen 2014
jast okay not bad not good
location and location and location onley
I like the hotel becuse the location onley, but the room is so small and okay
Hodnoceno 07 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jerry od Indonésie
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Small Room with Good Location
Good Location, Near MRT, Central in Market
Good Location, Near MRT, Central in Market
Hodnoceno 05 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Fatin od Singapur
Pár
Executive
Zůstal jednu noc v duben 2014
Convenient location!
Convenient location, Spacious room
Booked the Executive but was upgraded to the Premium room! Quite surprised but it was a nice gesture from the hotel. The Premier room was quite nice and spacious. The bathtub was just outside the shower area, away from the bed but close enough to the TV. We could not figure out how to use the jacuzzi but the front desk staff was nice enough to help and explained to us. The aircon was not working well when we checked into the room, but the front desk staff was quick enough to send a technician to fix it. I do not quite like the bed though in the Premier room though. There is only one side to climb the bed and the bed was not very comfortable. Can be quite claustrophobic as the bed is placed between two walls. Location is pretty convenient, only 5 minutes walk away from Chinatown MRT and Chinatown Point, which is really convenient as there are a few restaurants worth a try. Can't wait for my next stay to try the massage available within the hotel vicinity!
Hodnoceno 05 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Syafiq od Malajsie
Obchodní cestující
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Small room
small room, good location, public transport
it was okay for one night stay. recommended for short stay travelers.
Hodnoceno 04 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

HUAY od Malajsie
Obchodní cestující
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v září 2014
My second stay in Procelain
Good location, only few minutes walk to MRT station, shopping mall and my Singapore office; room & washroom were clean and nice; comfortable bed & pillow.
Hodnoceno 04 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Triono od Indonésie
Pár
Executive
Zůstal 2 nocí v září 2014
The wall so thin, that everybody can hear others
Nice facade, clean, very close to MRT station
Everything is normal if i couldnt hear others from my wall. Then if there is only a little window, the air will circulate healthier. The staffs need more smile, but they did a good job already
Hodnoceno 04 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: