Dobré 7,1
na základě 8393 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8395 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Nurul od Singapur
Páry
Executive
Zůstal 2 nocí v listopad 2013
it was a nice experience surely.
clean, modern, comfortable
Hodnoceno 08 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Martin od Nový Zéland
Páry
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 5 nocí v srpen 2014
always comfortable
location, clean, cost ratio
I stay here often and for many years as it is really a good place to stay and highly recommend it, but I was a bit irritated when I found the emergency exits tied locked with string. I voiced my concern and the front desk was even aware of that. Oh what a risky choice they made - made them liable too. But it was promptly removed once I voiced my concern, so that is good. I appreciate the intention, stopping unwanted people entering via the fire exits, but the solution is not by blocking the fire exits becoming unusable. I often check the fire exits wherever I go, its the safety of my loved ones and my own too.
Hodnoceno 07 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Surawith od Thajsko
Páry
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 2 nocí v srpen 2014
Nice
Clean save and calm
I love it
Hodnoceno 07 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Tan od Singapur
Páry
Executive
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Simple & Nice
Convenient & nice!
3rd staycation at this hotel. Simple & Nice!
Hodnoceno 07 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Susanty od Indonésie
Rodiny s malými dětmi
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v červenec 2014
recommended for stay while travelling in spore
near mrt. a lot of food. I can find alot of '3 for 10' store easily. really help me to buy some gift for families and friends
Hodnoceno 07 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thanh od Vietnam
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 4 nocí v srpen 2014
Good location
Good location
Hodnoceno 06 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Thanh od Vietnam
Rodiny s malými dětmi
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 4 nocí v srpen 2014
Good location but the room is too small.
Location
Hodnoceno 06 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kennis od Hong Kong
Rodiny s malými dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v červenec 2014
So dirty and tiny
Very near to china town and MRT
the place was very dirty and super small
Hodnoceno 06 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

chandra od Indonésie
Rodiny s malými dětmi
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 4 nocí v červenec 2014
its clean. near to mrt. really nice staff
1. clean...bath equipment is nice. room equipment is available. 2. near to mrt and to the chinatown market..really enjoyable. 3. really nice staff. they listen to you and answer it with smile...
Its really enjoyable. Nice staying. Clean and comfortable...nice
Hodnoceno 06 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kian od Malajsie
Obchodní cestující
Executive
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Over expectation
location is good, chinese restaurant neatrby and accessible to MRT
not really up to my expectation, i was given a room at top floor without window. the room i stayed feel like a higher end famous hourly hotel in singapore. with slightly more top up, i may have much better bargain. perhaps i should take the cheaper room since it is not going to make any different unless going to the higher tier.
Hodnoceno 05 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: