Dobré 7,1
na základě 8393 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8393 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

Yozwardy od Indonésie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 3 nocí v květen 2014
Excellent
Clean, comfortable, easy access
It was an amazing hotel, clean, friendly staff, and comfortable place for my family. Great hotel with good price.
Hodnoceno 01 července 2014

Dtan od Thajsko
Obchodní cestující
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 3 nocí v červen 2014
small room
i really dont have any special ones. my trip was so fine with a small room.
Hodnoceno 01 července 2014

Ho od Singapur
Jednotlivci
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 5 nocí v červen 2014
Nice location
Centrally located, easy access to local public transport and shopping.
Nice location, local public transport around the corners. Nearby shopping centre within walking distance. Cosy hotel with nice interior design.
Hodnoceno 30 června 2014

Yen od Malajsie
Obchodní cestující
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v červen 2014
Overall Okay
Overall Okay
Overall okay
Hodnoceno 30 června 2014

Yen od Malajsie
Obchodní cestující
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v červen 2014
overall okay lor
Not bad lar
pleasant stay
Hodnoceno 30 června 2014

mei od Čína
Rodiny se staršími dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v červenec 2013
convenience but room very small
staff polite and helpful
room very small
Hodnoceno 30 června 2014

Mooi od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v červen 2014
good, have fun
location, but lights too dim, ...
ok, as expected, room small but still acceptable.
Hodnoceno 30 června 2014

Zarni od Velká Británie
Obchodní cestující
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 3 nocí v červen 2014
Small clean single room
clean, simple and cheap
Good location, not noisy for the neighbourhood. Small room so if you don't like to sit in bed to read and want to walk around this is not for you.
Hodnoceno 29 června 2014

Trien od Spojené státy
Obchodní cestující
Executive
Zůstal 2 nocí v duben 2014
it was ok
location to shopping and the marina area
i had a good time
Hodnoceno 28 června 2014

Phung od Vietnam
Páry
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v červen 2014
Pleasant, but room was too small
Close to public transport. Close to Chinatown. Nice staff
Perfect fit for our budget and requirement of being close to public transport
Hodnoceno 28 června 2014


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: