Dobré 7,1
na základě 8395 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8395 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

janet od Singapur
Jednotlivci
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v červen 2014
Great, quiet
Clean environment, clean bed sheet, big tv
Environment good, but I think the fridge is not working, window cannot open, but overall is good enough for those who is food lover😄
Hodnoceno 11 června 2014

Karisa od Indonésie
Jednotlivci
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v červen 2014
my balls are burning with awesomeness when i slept
unlimited end of pleasure almost like the smell of entering a new car
Hodnoceno 10 června 2014

Norhuda od Singapur
Páry
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal jednu noc v červen 2014
Value for money
Cosy. Clean Room. Centralized location.
Hodnoceno 10 června 2014

shane od Velká Británie
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v červen 2014
Central
good location in Chinatown , easy access to shopping , metro . Clean , small rooms but fully equipped .
Comfortable , clean , easy access to shopping centres and public transport . 2nd stay , will stay again . Reasonable price for Singapore .
Hodnoceno 10 června 2014

Nhan od Vietnam
Skupiny
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v červen 2014
Do not book this hotel
location
Not good value for money. The room is extremely small. So small that unless you sit on the bed, you don't have room to do anything else. The corridor is also dark, it looks like a dodgy place. The location is good though. But you can get some good location cheaper. The staff is just ok. They always seem to busy and makes it hard to approach for questions.
Hodnoceno 09 června 2014

Kam od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 2 nocí v červen 2014
Value for Money, but the Room is too small
Location
Value for Money, but the Room is too small
Hodnoceno 09 června 2014

Ekaruck od Thajsko
Obchodní cestující
Executive
Zůstal 2 nocí v červen 2014
Small Room, Just want we need
Location, Price, Shopping
We have got a small room with a very thin wall. We could hear what happen inside others room.
Hodnoceno 07 června 2014

Wei od Čína
Jednotlivci
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 3 nocí v duben 2014
Hotel small location good
small , in downtown , staff average
Hodnoceno 07 června 2014

Chiew od Malajsie
Obchodní cestující
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v duben 2014
small, clean and neat
cleanliness, tidy, town area
Valued for money hotel in singapore, very near to chinatown and convenient to market. although is small but is clean and tidy which is my main concern.
Hodnoceno 07 června 2014

Xue od Malajsie
Skupiny
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v červen 2014
near to mrt station and in city
nice bed and clean room
Hodnoceno 07 června 2014


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: