Dobré 7,1
na základě 8393 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8393 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

Jayne od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal jednu noc v duben 2014
not that spacious inside
good performance by the staff
i have no problem with the service and all, its just that I feel that the space that I booked was not the one that I am expecting to be look like. The staff are friendly and they can easily attend to you on your inquiries. they dont serve breakfast is one thing that they unable to provide.
Hodnoceno 02 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Wu od Sultanát Brunej
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 2 nocí v duben 2014
Very Cozy for a buget single traveller.
Close to MRT Station, centrally located to many place of interest.
Very Cozy and I recomment it to all single traveller who doesnt want to stay at backpakers hostel.
Hodnoceno 02 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SOONKEONG od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v duben 2014
ok for short stay
centralize location, near to mrt and shopping
The room is small w/o any cupboard and there is a stinky smell coming out from the toilet. but the location is ideal.
Hodnoceno 02 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Maidenna od Austrálie
Pár
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v duben 2014
It was a nice pleasant stay
Centrally located, easy access to public transport and clean
It was a great experience but the room's hallway was too small to accommodate 2 peoples at the same time.
Hodnoceno 02 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

anyarat od Thajsko
Rodina s malými dětmi
Executive
Zůstal 3 nocí v duben 2014
Right in china town. 2mins to mrt.
Near mrt. Clean room. Near everywhere.
Quick check in and check out. Clean. Great location.
Hodnoceno 01 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yvonne od Malajsie
Obchodní cestující
Executive
Zůstal 2 nocí v duben 2014
Small, but clean and cozy
Cleanliness, nearby restaurants, easy commute
The Executive room was generally smaller compared to the hotels I've stayed before, but I'm pretty sure it's typically so for hotels in Singapore. Very clean room and the staffs were pretty helpful. Though it was pretty funny when I asked for an extra pillow, I was told that because the hotel was fully booked, there are no extra pillow available. The room that I stayed in looked like a Deluxe Queen in the pictures, but I was assured that though the furnishing looks the same, I was given a bigger room as booked. It was a little noisy on my second night from all the tenants knocking doors and door slamming. Otherwise, it was pleasant. I will be booking the same hotel for my next business trip.
Hodnoceno 01 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Wai od Hong Kong
Rodina s malými dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v duben 2014
Convenient but small room
free wifi, convenient
Hodnoceno 01 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Siow od Malajsie
Pár
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v červenec 2013
Average
Nothing special
Hodnoceno 30 dubna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Desmond od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v říjen 2013
simple simple simple
hotel , room , and location
it was ok , reasonable price , close to massage place and nice food around
Hodnoceno 30 dubna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

veronica od Malajsie
Samostatný cestovatel
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v červenec 2013
Very good location!
location, cleanliness, value
Hodnoceno 30 dubna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: