Dobré 7,1
na základě 8393 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8393 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Jamnian od Thajsko
Páry
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v srpen 2015
good location
good location
Hodnoceno 14 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

stephanie od Indonésie
Páry
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
Clean and good location
I like this hotel, small room, but clean 👍🏻 Near mrt chinatown exit A
Hodnoceno 14 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Dae-sung od Jižní Korea
Páry
Executive
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Not worth the money
We had to upgrade to the premium because the exclusive room was just as small as the standard. I have no idea how they can charge more for exclusive. We paid 20 sgd more a day for the premium but the premium is also as dirty and old. Honestly, this is more of a private room hostel or a old motel. Location is good but i suggest to get something more for your money. Would not recommend or go to this hotel again.
Hodnoceno 14 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

paul od Malajsie
Páry
Executive
Zůstal jednu noc v květen 2016
close to chinatown and mrt station
room is clean but the receptionist should be more friendly
Hodnoceno 13 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jason od Malajsie
Obchodní cestující
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v květen 2016
A budget high class hotel wannabe
The room is ridiculously small which i think it's seriously annoying. It felt like a container than a propose hotel. Call it something else..not worth it. Too expensive for such quality of space. Lobby ambient is fantastic beyond which not impressed.
Hodnoceno 12 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jonathan od Singapur
Páry
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v květen 2016
n/a
n/a
Hodnoceno 12 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mieke od Indonésie
Jednotlivci
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Location, price and privacy
Overall is nice
Hodnoceno 10 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Du od Singapur
Páry
Executive
Zůstal jednu noc v duben 2016
Small Room Not very clean
Small Room not very clean. I can even saw hair (by others) on the sofa, right after I check-in
Hodnoceno 08 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Patrick od Velká Británie
Páry
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v duben 2016
Great location. Otherwise uninspiring. A bit pricy
Well located for tourist activities. Otherwise our room was a bit tatty and not well furnished - a bit cheaply done. There are better choices locally for a similar price i.e. other converted shop houses. (I'm in Singapore every couple of weeks, hence have a reasonable experience). Competent staff
Hodnoceno 08 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Angkana od Thajsko
Páry
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v leden 2016
good location , best price but small
location is very good close to MRT nice room and near famous place and street food if we go back we will be at this hotel again for sure
Hodnoceno 08 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: