Dobré 7,1
na základě 8395 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8395 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

LYDIA od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v říjen 2014
small room, no space for baby cot
china town with best food around
not suitable for family with young children
Hodnoceno 02 prosince 2015

phatradej od Thajsko
Pár
Executive
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
ok
location
no
Hodnoceno 01 prosince 2015

Ann od Malajsie
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v listopad 2015
Freaking Noisy at 3am-5am
Location & Price
It was horrible. I worked up to 3am and throughout the night there were lorry unloading stuff and it's was freaking noisy. The wall & the windows are totally NOT sound proof. You can hear the noise from the street very clearly. It was really a setback because I really love the hotel initially. All the good impressions were gone after the noise and carried on up to 5am in the morning.
Hodnoceno 01 prosince 2015

Chan od Čína
Obchodní cestující
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v srpen 2015
pricy hotel
location, location, location
Hodnoceno 30 listopadu 2015

sasiwadee od Thajsko
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 3 nocí v červen 2015
good location easily access mrt near china town
good location near china town & mrt, shopping malls and temples.
good, comfort but very small room.
Hodnoceno 30 listopadu 2015

SOON od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal jednu noc v listopad 2015
good location
good location, near to MRT, reasonably comfortable
Hodnoceno 29 listopadu 2015

Johnson od Singapur
Pár
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v duben 2015
Clean, cosy and comfortable place to stay in!
1. Good location 2. Near the MRT station, easy access to many places of interest in the city 3. Very comfortable bed
Hodnoceno 28 listopadu 2015

David od Austrálie
Samostatný cestovatel
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v listopad 2015
Noisy, overpriced and hard to find. Lift very very
Arriving,, wifi worked and leaving
Glad to find another place in next road, half price but double service. Shop around other streets as cheaper better options
Hodnoceno 28 listopadu 2015

christine od Indonésie
Pár
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v listopad 2015
The cheapest hotel in chinatown
Prime location, decoration, value for money
I was there for 3 nights. The hotel location was so near with chinatown mrt station (you need to take the exit to pagoda street). At first we arrive, we got impressed with the decoration. It was so chic and loveable. But the staff not too kind and seems didn't care. They didn't greet us, even just a little smile. It's okay since we didn't communicate with them all the time. Don't worry about where to eat, because at chinatown you can find many places that provide yummy foods. For breakfast/lunch, try to go to maxwell food center. For dinner, just go to chinatown food street, and you'll so many food stalls. Back to the hotel review, there were 3 little things that i hate: the size (just 10 m2 for standard queen deluxe), the staff (like i said before), and the curtain at the bathroom (looks so dirty with so many dark spots). But after all, i'll consider to stay there again at my next visit. Thanks!
Hodnoceno 27 listopadu 2015

peter od Austrálie
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 2 nocí v listopad 2015
Cosey secure easygoing
Location ,warm friendly vibe
Thanks to Nivan and the crew it was a smooth comfy stay and just hassle free and convenient the whole street has a cool vibe Everything u could possibly need or want v close by , peoples park, clarke Quay et all. Rooms v small but for 1 or 2 comfy safe and secure hard to get out of bed in the morning !
Hodnoceno 27 listopadu 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: