Dobré 7,1
na základě 8393 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8393 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Wen od Malajsie
Rodina s malými dětmi
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v červen 2015
thin wall, can hear people talking n walking
Can clearly hear what's the topic my neighbour chat on, foodstep sound in the morning really wake me up..
Hodnoceno 09 června 2015

koh od Singapur
Pár
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v červen 2015
This hotel is not bad to stay in.
near to place to get foods to eat. Hotel cleanliness is good. Location is also good cause is near to town area.
A good and nice stay.
Hodnoceno 09 června 2015

Budi od Indonésie
Pár
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v červen 2015
Nice Concept Hotel!
Location, Interior, Staff
I always back to Porcelain Hotel every time I'm in Singapore. Somehow, I like the idea of bringing the Chinese theme for their deco. This time, I got the room on the 1st floor, which is big & lovely. Only two small problems: the toilet plush button is a bit hard to push over. Also sometimes there is a smell of "humid" in the room every time we enter the room. The rest are good as usually.
Hodnoceno 08 června 2015

weereeya od Thajsko
Samostatný cestovatel
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v červen 2015
Good Place in citytown
Safety Comfortable Clean
Good service and good location but maybe about Wifi Service disconnect
Hodnoceno 08 června 2015

Arafat od Singapur
Pár
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal jednu noc v červen 2015
Bad day
Bad bad bad bad bad.....
Hodnoceno 08 června 2015

Benjamin od Singapur
Pár
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v květen 2015
Relatively cozy environment
Location, design, friendliness of staff
Room was clean and cozy. However, soundproofing was pretty bad. Corridor noises could be heard loudly, and room was pretty small.
Hodnoceno 05 června 2015

Chaiwijit od Thajsko
Pár
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 3 nocí v květen 2015
My 4 Days at Porcelain
Location, Price, Cozyness
Very pleasant, very near to MRT and accessible all around.
Hodnoceno 05 června 2015

Tee od Singapur
Skupina
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v červen 2014
Review for porcelain
cleanliness
good
Hodnoceno 04 června 2015

wibisono od Indonésie
Rodina s malými dětmi
Executive
Zůstal 3 nocí v květen 2015
Small but cozy
1. Great Location
Hodnoceno 03 června 2015

NGAI od Hong Kong
Samostatný cestovatel
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v květen 2015
Good location, value for money
Good location, value for money, nicely furnished
It is perfect for a solo traveler who only spends a little time in the tiny hotel room. Everything was good except that it is quite noisy in the morning and the white window blinds didn't really help to block any sunlight at all...
Hodnoceno 02 června 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: