Velmi dobré 7,1
na základě 8406 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 8406 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Služby 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle

kris od Thajsko
Páry
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal jednu noc v únor 2015
Very good location.
Staff, location and value
Got free upgrade to bigger room but room feel dated and only one mirror is in the shower.
Hodnoceno 08 února 2015

paul od Austrálie
Obchodní cestující
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v únor 2015
Many times...
value relative to others in Singapore
Handy location. Simple, small but clean and comfortable Sometimes it can get noisy in the street below Pretty good value for money relative to others in SIngapore
Hodnoceno 08 února 2015

YEW od Malajsie
Páry
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 7 nocí v červenec 2011
Good location
1) in Chinatown 2) near MRT 3) clean
the only negative review is the room is really small.
Hodnoceno 06 února 2015

wayne od Austrálie
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 4 nocí v leden 2015
expensive hotel tiny room find another hotel
location, staff
it was ok the rooms were tiny we thought they would be bigger i would not stay here again
Hodnoceno 06 února 2015

NG od Malajsie
Obchodní cestující
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v leden 2015
Romantic Hotel
Romantic Hotel, Clean & Convenient.
Find out very nice and romantic hotel. The room is clean and big. Very convenient to access the MRT station.
Hodnoceno 06 února 2015

craig od Austrálie
Jednotlivci
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v únor 2015
Porcelain Hotel
comfort, staff, spa
all fine - no dining in hotel but surrounded by good eateries - Togi Korean across the road from hotel fantastic
Hodnoceno 06 února 2015

Harley od Kanada
Jednotlivci
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v únor 2015
Clean, comfortable, small
Cleanliness, location, price
My room was nice and clean, pretty, but small. It was, however, all the space I needed. It was well-located in Chinatown, a block and a half from the MRT station, so I had little difficulty getting anywhere. I'd definitely recommend it.
Hodnoceno 06 února 2015

po od Singapur
Obchodní cestující
Jednolůžkový pokoj Standard
Zůstal jednu noc v leden 2015
So so
Wifi
Hodnoceno 05 února 2015

Shee od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal 2 nocí v leden 2015
Convenient location
Walking distance to Chinatown . Easily to get food and drinks and shopping
I'm am very happy with my stay . Room are clean . Price was reasonable .it very convenient , mrt is just nearby . Walking distance to Clarke quay and Chinatown .
Hodnoceno 04 února 2015

Monty od Spojené státy
Páry
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 5 nocí v leden 2015
nice hotel
one block nice design clean
Clean
Hodnoceno 04 února 2015


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: