Dobré 7,1
na základě 8393 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 8393 hodnocení
  • Čistota 7,5
  • Vybavení 6,5
  • Poloha 8,8
  • Pokojový komfort/standard 7,0
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 6,8
  • Jídlo/stolování 5,7
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

cecilia od Austrálie
Rodiny se staršími dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v leden 2015
Very small room
Nothing
Did not stay too long
Hodnoceno 23 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ARNI od Filipíny
Rodiny s malými dětmi
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v srpen 2014
Waste of time and money
its was a living nightmare and a complete waste of money and time. Would rather sleep in a tent that to feel and smell the stinch of their rooms and fabric! STAY AWAY!
Hodnoceno 22 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ARNI od Filipíny
Obchodní cestující
Executive
Zůstal 2 nocí v srpen 2014
dont bother
its madness! filthy, terrible and absolutely hideous.
Hodnoceno 22 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sefrina od Indonésie
Páry
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 3 nocí v leden 2015
it was beyond my expectation
location. i love the neighborhood yet it is so close to the mrt station.
At first I was worrying because I read several bad reviews about this hotel right after I made the reservation. But after my stay in porcelain, I must say that I would definitely stay here again if I come to singapore. First, they fulfilled my requests perfectly (I asked for no-smoking and room with windows) I had no trouble while checking in, plus, the staffs are quite friendly & helpful. I booked a standard double room with twin beds. Yeah the room is very small yet everything fits efficiently. The bathroom was okay with a complete toiletries. Air conditioner and wifi were working well and they cleaned my room everyday. The location is also great. Really close to the mrt and have a nice surroundings. Thank you!
Hodnoceno 22 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Shiueh od Singapur
Jednotlivci
Executive
Zůstal jednu noc v leden 2015
Comfortable room but has no powerpoint!
The hotel is very near to mrt station. There are lots of local & chinese food to choose from. Tourists can also expect to experience the chinese culture, especially during the Chinsee New Year period.
The executive room is small but comfortable and clean. There is no window so the room is pitch dark when the lights are switched off. An electric kettle is provided but it is of no use as there is no powerpoint. I'm very sure I combed the entire room but couldn't find one. This is a major fault.
Hodnoceno 21 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Teh od Malajsie
Páry
Pokoj typu Deluxe Queen
Zůstal jednu noc v leden 2015
value for money and convenient
lovely setting, comfortable, foods restaurant every where
Lovely setting, upgraded room with reasonable price
Hodnoceno 21 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

PHACHARAPOL od Thajsko
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal 4 nocí v prosinec 2012
The nice hotel
room cleaning
Ok
Hodnoceno 21 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jumianto od Indonésie
Jednotlivci
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v leden 2015
Accessibility!
spa, close to mrt and foods
A pleasant stay and my room is upgraded. Room is small if you have large size luggage, other than should be all right. everything was good. will come back again if there is promotion price.
Hodnoceno 21 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ALICIA od Malajsie
Obchodní cestující
Superior s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v leden 2015
Nothing
Location
The hotel is good except that there are no hooks on the walls of my room to hang things and the walls are quite thin.
Hodnoceno 21 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Tanatanik od Thajsko
Páry
Standard s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v leden 2015
valuable
good location, best staff, comfortable
Hodnoceno 21 ledna 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: