Velmi dobré 7,8
na základě 490 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 490 hodnocení
  • Čistota 7,8
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 8,2
  • Pokojový komfort/standard 8,0
  • Personál 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 6,6
Seřadit podle

Stephen od Spojené státy
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Studio
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Good!
Taxi driver had hard time finding place but did eventually. I was a little rude and upset, but front desk was nice and responsive even though I was a bit rude about trying to figure out the hotel phone number which was difficult to find on google. The tall good looking front desk attedent seemed a little attitude and could of been a little nicer. But I don't blame her I blame myself. Good hotel
Hodnoceno 27 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Grossrieder od Švýcarsko
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Studio
Zůstal jednu noc v červenec 2016
One night stay in BKK
Overall the suite was nice, albeit not the newest outfit still in good condition. The hot water took a little long to get to but once it runs it's fine. Unfortunately I was not able to use all the facilities on offer as I only stayed one night.
Hodnoceno 27 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chiara od Velká Británie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Studio
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Non existent wifi
For the price the room was dated. The air con d
Hodnoceno 25 července 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Marius od Norsko
Obchodní cestující
Pokoj typu Studio
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Good value with great service
Great quiet place with great location! Booked with agora and got a really good price!
Hodnoceno 15 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

carina od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokoj s jednou ložnicí
Zůstal 3 nocí v červen 2016
rooms need renovating
I stayed in two rooms, both were pretty shabby. The staff were ok but didn't go out of their way to help out.
Hodnoceno 12 června 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ZULQARNAIN od Pákistán
Obchodní cestující
Pokoj typu Studio
Zůstal 2 nocí v únor 2016
good
it was a good stay. Its a great affordable hotel.
Hodnoceno 02 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Zachary od Spojené státy
Pár
Pokoj typu Studio
Zůstal 4 nocí v únor 2016
fantastic stay made better by friendly management
We were impressed with the hotel from the minute we arrived and our experience only improved from there. After one night we checked out to go to phuket before returning two days later. They held our bags for free and had them waiting in our rooms when we returned. The rooms had both been upgraded to one bedroom suites from the studios, which was a pleasant surprise. Later one person on our trip changed their flight and they extended ger room
Hodnoceno 16 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Lenny od Velká Británie
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Studio
Zůstal jednu noc v únor 2016
Value for money
Price, nice room, nice staff
Good, had everything you'd want in a room, clean, wifi, pool, tv, comfy beds, nice staff.
Hodnoceno 09 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Peter od Dánsko
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Studio
Zůstal 3 nocí v leden 2016
Peter
Worn out , Need a very strong refurbish, from reception , pool facilitets and rooms and espcially bathrooms- not worth the money -
Hodnoceno 02 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Herbert od Švýcarsko
Obchodní cestující
Pokoj typu Studio
Zůstal jednu noc v leden 2016
Good 4 star Hotel . serviced appartment
value for money - location - constant good service
Hodnoceno 02 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: