Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Dobré



na základě 296 hodnocení
  • Čistota 7,2
  • Vybavení 7,1
  • Poloha 7,3
  • Pokojový komfort/standard 7,1
  • Personál 7,0
  • Poměr cena/kvalita 7,4
  • Jídlo/stolování 6,9
Seřadit podle

Peter od Austrálie
Páry
Superior s výhledem na bazén
Zůstal jednu noc v září 2015
Enjoy for 2nd stay
Close to the beach, Good Pool and Good Food
Enjoyable to stay here
Hodnoceno 08 listopadu 2015

Peter od Austrálie
Páry
Standard s výhledem do zahrady
Zůstal 2 nocí v září 2015
Al round Good Resort
Nice Pool, Ocean good view, Staff very nice
We enjoyable and stayed there twice
Hodnoceno 04 listopadu 2015

MUHAMMAD od Thajsko
Rodiny s malými dětmi
Standard s výhledem do zahrady
Zůstal 2 nocí v říjen 2015
only beach but other convenience is not there
Beach and garden nothing else
I Spend a lot of mony to make my trip joyful which was very hard for me even every common people because there is no any convenience like market, transport even hotel shuttle...So simply hard to survive there if you don't have much money and not friendly for common people like me
Hodnoceno 27 října 2015

Cloe od Velká Británie
Jednotlivci
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 2 nocí v září 2015
Satisfied
Hotel staff, location was nice and quiet, amenities
Good
Hodnoceno 26 září 2015

Caroline od Austrálie
Páry
Pokoj typu Deluxe s výhledem na bazén
Zůstal 2 nocí v září 2015
Dated hotel
Location, the bed, pools
Very dated hotel. So much mould in the bathroom. Average breakfast. Good location on the beach.
Hodnoceno 17 září 2015

jerry od Spojené státy
Rodiny s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na bazén
Zůstal 4 nocí v červenec 2015
Had its heyday in the 90's
Location, location, location
The hotel was clearly a 4 star resort in its heyday but, unfortunately, it has not aged well and repairs made after the tsunami were done quickly and cheaply leaving Amora feeling more like a 2-3 star. Luxury is to be found nowhere but in nature on this trip
Hodnoceno 06 srpna 2015

Mareesa od Thajsko
Jednotlivci
Standard s výhledem do zahrady
Zůstal jednu noc v červen 2015
old and worn out
beach, swimming pools
Hodnoceno 03 srpna 2015

Chin od Malajsie
Páry
Superior s výhledem na bazén
Zůstal 2 nocí v červen 2015
Value for money
Room with balcony, clean and good breakfast selection
We enjoyed our stayed , we were provided room with balcony at the lower floor and closed by to the lobby. Amora also provide beach chair at the beach for hotel guest. Only that the pool was under maintenance during our stay. Attentive staff and we would stay here again.
Hodnoceno 22 července 2015

Wiroj od Thajsko
Skupiny
Standard s výhledem do zahrady
Zůstal 2 nocí v červen 2015
Not recommended
Distance to the beach
There were a lot of problem. For example water running out and electricity blackout. Seem it's lack of maintenance for long time.
Hodnoceno 11 června 2015

Liew od Malajsie
Skupiny
Standard s výhledem do zahrady
Zůstal jednu noc v červen 2015
Value for money
valuew for money
Hodnoceno 10 června 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: