Skvělé 8,1
na základě 338 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 338 hodnocení
  • Čistota 8,4
  • Vybavení 7,2
  • Poloha 8,0
  • Pokojový komfort/standard 8,4
  • Služby 8,4
  • Poměr cena/kvalita 7,7
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Christian od Švýcarsko
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 9 nocí v únor 2016
not a 5 star hotel
Overall installations and service is far away from what you would expect from a 5 star hotel. Loction is good, close to sea, shops and nightlife, but nevertheless quiet. Breakfast with good choices and good coffee. Very limited seats around the pool with umbrella. So if you are late, no chance to get a shady place. Matress pads at the pool completely weared out. C
Hodnoceno 14 února 2016

jihye od Jižní Korea
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v únor 2016
kind staff, very clean, great breakfast
kind staff, very clean, great breakfast
Hodnoceno 11 února 2016

Dale od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Pokó Grand Deluxe dwuosobowy z wanną z hydromasażem
Zůstal 3 nocí v únor 2016
Cockroaches in room
This Hotel is a rip off run down hotel now worth 1/10 of what I paid I checked out after one night avoid this hotel at all costs !!
Hodnoceno 08 února 2016

Mika od Švédsko
Pár
Apartament Deluxe
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
Breakfast so bad
Location, design close to beach
Food poison I was eating at the hotel and not good food and not good breakfast
Hodnoceno 06 ledna 2016

Oskar od Švédsko
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 9 nocí v prosinec 2015
Holiday trip with girlfriend.
Location, pool, location.
Hodnoceno 31 prosince 2015

Ching od Singapur
Pár
Apartament z hydromasażem
Zůstal 3 nocí v listopad 2015
Nice honeymoon hotel
Pool, cleanliness, decor
Very comfortable rooms. But lift not working, and the gym was very stuffy.
Hodnoceno 04 prosince 2015

sebastian od Singapur
Pár
Apartament Deluxe
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
Looked rundown but rooms are comfortable enough
Sea-facing spacious suite room
Our first impression of the hotel upon arriving is it does not quite look like the photos on the website...looked a bit rundown but was relieved when we saw our sea-facing suite room.Its spacious and comfortable enough.The hotel is right infront of patong beach so so convenient for beach lovers.It has a nice and big infinity pool.A bit of a walk to Bangla street where all the nightlife is.It is near a hidden gem which is No.9 Thai restaurant round the right hand side corner which serves good thai food but skip the western fares.
Hodnoceno 07 listopadu 2015

WONG od Hong Kong
Pár
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v říjen 2015
Good
Location
Hodnoceno 28 října 2015

Vincent od Nový Zéland
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe přístup k bazénu
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
B-Lay Tong
It was peaceful, at the other end of town you here constant traffic noice. The pooll side rooms are lovely. The staff are generally lovely
We wore a couple of single guys staying, and met girls in bars. If you gring a girl back to B-lay Tong even for a drink by the pool, security want to march you to reception with your date, demand ID from her, and 1500 Bart from you for having a guest. There approach is over the top, embarrasing and makes your guest very uncomfortable. With what you pay for a room they should advise you of the dangers and then mind there own business. I would not stay here again.
Hodnoceno 10 října 2015

Mohd od Malajsie
Rodina se staršími dětmi
Pokoj typu Deluxe přístup k bazénu
Zůstal 2 nocí v srpen 2015
Front desk staff named Mr Flo is very helpfull
Staff,location,pool
Hodnoceno 11 srpna 2015


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: