Velmi dobré 7,9
na základě 2169 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 2169 hodnocení
  • Čistota 8,0
  • Vybavení 8,5
  • Poloha 7,7
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Personál 7,9
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 7,7
Seřadit podle

Abdulla od Bahrajn
Páry
Pokój typu Wing o podwyższonym standardzie z widokiem na ogród
Zůstal 5 nocí v březen 2016
Sweet trip
Very good location; confertab room with lovely staff
Clean hotel with confertable room; all sorvices is close to the hotel and very close to shopping area and very helpful staff
Hodnoceno 19 března 2016

PENG od Malajsie
Páry
Pokój typu Wing o podwyższonym standardzie z widokiem na ogród
Zůstal 4 nocí v březen 2016
Good Hotel
Nice Location not too far from beach
Hodnoceno 17 března 2016

Ariel od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Pokój Deluxe z hydromasażem
Zůstal 3 nocí v březen 2016
Overall ok
Food,location and staff friendly
Good location and staff friendly.food also nice
Hodnoceno 13 března 2016

Richard od Spojené státy
Páry
Apartmá Junior
Zůstal 4 nocí v únor 2016
Convenient and quiet
Pool, restaurant access, spacious room.
Our stay was enjoyable with the exceptions of the noisy air conditioner and the inoperable sink stopper in the bathroom.
Hodnoceno 01 března 2016

Yong od Malajsie
Páry
Pokój typu Wing o podwyższonym standardzie z widokiem na ogród
Zůstal 2 nocí v únor 2016
Good Hotel
staff is friendly, hotel environment is quite, location is good
Although the room is not as big as expected and the room's floor is not so clean but overall is still ok. The hotel has provide us a cake for celebrate our honeymoon trip. The staff is helpful and friendly. Hotel environment is good. So i will definite come back again.
Hodnoceno 17 února 2016

Phei od Malajsie
Skupiny
Pokój typu Wing o podwyższonym standardzie z widokiem na ogród
Zůstal 3 nocí v únor 2016
Overall is good
Services, clean and ambience.
Hodnoceno 16 února 2016

Steffen od Německo
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 4 nocí v leden 2016
quiet relaxation
our room had a decent size, was clean and very quiet
Hodnoceno 25 ledna 2016

Risto od Finsko
Páry
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 6 nocí v leden 2016
Holiday visit
Hotel concept, rooms, pool
Hodnoceno 19 ledna 2016

DASARADHA od Indie
Rodiny s malými dětmi
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s manželskou postelí nebo s oddělenými postelemi – Zahradní křídlo
Zůstal 4 nocí v leden 2016
overall stay is good..value for money
location is good
Nice location and hotel cleaness is good
Hodnoceno 15 ledna 2016

Brenton od Austrálie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 5 nocí v leden 2016
What an Oasis if a Hotel
This hotel is great. Location is good, staff are brilliant and the pool is absolute luxury.
We stayed at this hotel for 5 nights and could not fault anything. The location is great, the staff are very friendly and the pool is an absolute oasis to just laze the day away around. Our room was upgraded to a suite at no additional charge and was very much appreciated. The breakfast has a good variety of food and the pool bar and garden grill are also very good. I cannot fault this hotel and would recommend it to anyone wishing to stay in an oasis at decent prices. Be sure to book a pool wing room. You could even splurge and get a room with a private jacuzzi pool. We have one of these in the past and have also thoroughly enjoyed those rooms as we'll. Overall I would recommend this hotel to anyone.
Hodnoceno 07 ledna 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: