2015
Velmi dobré 8,0
na základě 2316 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 2316 hodnocení
  • Čistota 8,5
  • Vybavení 8,5
  • Poloha 7,5
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Služby 8,1
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 7,8
Seřadit podle

Eran od Thajsko
Samostatný cestovatel
Vila s bazénem s jednou ložnicí
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Good place
We take villa swimming poolsnd we very happy
Hodnoceno 01 září 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?

ALOISIA od Nový Zéland
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Love it :)
Greatest hotels in phuket, nice spacious suites with amazing seaviews
Hodnoceno 01 září 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kim od Austrálie
Pár
Pokój Grand Deluxe z widokiem na morze
Zůstal 8 nocí v srpen 2016
A wonderful stay !
The staff are all so friendly and helpful!! They could not do enough for us , and attended to us with dedication, respect, & kindness !!
Hodnoceno 31 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SHARON od Singapur
Rodina s malými dětmi
Pokój Grand Deluxe z widokiem na morze
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Great place
Except the distance to main areas . Other wise was good
Hodnoceno 22 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Leong od Singapur
Pár
Pokój Grand Deluxe z widokiem na morze
Zůstal 3 nocí v květen 2016
Great stay in this hotel
Great stay in this hotel
Hodnoceno 20 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

alisa od Thajsko
Obchodní cestující
Apartament podwójny z widokiem na basen
Zůstal jednu noc v srpen 2016
Beautiful views
nice room ,good service, good breakfast
Hodnoceno 19 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Oanh od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Pokój Grand Deluxe z widokiem na morze
Zůstal 3 nocí v srpen 2016
Beautiful resort
This is my second staying at Kalima resort. I love everything about it, from the friendly staffs to the cleanliness of the places. The view is amazing. Will definitely stay there again every time I'm visit Phuket.
Hodnoceno 12 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mahmoud od Egypt
Rodina s malými dětmi
Rodinný
Zůstal 4 nocí v srpen 2016
This is not a hotel !!! Worst experience in my life
Everything is bad, starting from the staff in the front desk, cleanence, value of money, insects and reptiles everywhere .. actually i will not even get near from it again , im not recommended to any one..
Hodnoceno 12 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Olivia od Austrálie
Rodina s malými dětmi
Pokój Deluxe z widokiem na morze
Zůstal 5 nocí v červenec 2016
Best accom
We had an amazing trip! The staff were great with my 1 year old. Especially seeings most meals I was by myself. They helped out and minded her while I got up to get my food.
Hodnoceno 08 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Chang od Čína
Pár
Pokój Deluxe z widokiem na morze
Zůstal 2 nocí v srpen 2016
Highly Recommend
The view from the room is fantastic which can cover the whole batong beach. As we are the in the honeymoon trip, the manager offer us free upgrade to the honeymoon room that was highly appreciated. Also, the infinity pool of the hotel is great, staffs are friendly. Only, the taxi service called by hotel was quite expensive.
Hodnoceno 08 srpna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: