Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 283 hodnocení
  • Čistota 8,5
  • Vybavení 8,6
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,4
  • Jídlo/stolování 6,5
Seřadit podle

Eu od Singapur
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj Comfort s manželskou postelí s balkonem
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Clean room, friendly staff
The new wing has better and spacious room. However wifi seems weaker.
Hodnoceno 11 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Queencess od Austrálie
Pár
Manželská postel
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
VERY RUDE OWNER
The owner was very rude.
Hodnoceno 22 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Shirley od Kanada
Samostatný cestovatel
Dvoulůžkový pokoj Standard s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v březen 2016
Nice spot close to the airport
A clean and pleasant hotel just 2 minutes from a great white-sand beach and crystal-clear ocean!
Hodnoceno 14 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ramona od Rakousko
Rodina s malými dětmi
Manželská postel
Zůstal 4 nocí v únor 2016
All fine.
Very friendly owner. Clean. Helpful.
Hodnoceno 25 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

gregor od Německo
Samostatný cestovatel
Manželská postel
Zůstal jednu noc v únor 2016
good airport hotel not far from the beach
breakfast costs extra.
Hodnoceno 10 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kateryna od Ukrajina
Rodina se staršími dětmi
Manželská postel
Zůstal 4 nocí v únor 2016
Per
perfect place to stay
The hotel is just great! New clean room, all needed facilities, very pleasant and helpful owner. Highly recommended
Hodnoceno 08 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kaire od Estonsko
Pár
Manželská postel
Zůstal 2 nocí v leden 2016
Unreachable staff
It was impossible to get contact with the staff. They didn't answer to any of my emails, which means that I didn't get required information about the hotel. So I coulnd't stay in the hotel that I'd already booked. I also didn't get any of my money back. Haven't heard of them ever since...
Hodnoceno 17 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ilario od Kanada
Pár
Manželská postel
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
very clean, nice people running the place
price ,location, cleanliness
it was a very nice stay , good room and a good location
Hodnoceno 23 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Zaw od Singapur
Rodina se staršími dětmi
Manželská postel
Zůstal jednu noc v listopad 2015
Nice Place to Stay
Good facilities in the room, Cleanliness, Value for money
If you want to stay a nice and inexpensive place near Naiyang beach or airport this may be the one to recommend. The only thing a little bit of inconvenience was we had to take our shoes off at the entrance as this is actually operating out of a house !
Hodnoceno 29 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Karen od Austrálie
Rodina se staršími dětmi
Pokój o podwyższonym standardzie z 2 pojedynczymi łóżkami, z balkonem
Zůstal jednu noc v listopad 2015
Great stay
The ease of location to the old city, everything within walking distance including great places to eat, shopping and bars
The staff were extremely friendly and polite, the premises were very clean with the pool being crystal clear. The only downfall was that we were in one of the rooms that had a very small balcony ( although didn't really hinder our enjoyment). The laneway where Pensiri is located was also very clean with cheap massage only steps away.
Hodnoceno 26 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: