Skvělé 8,1
na základě 1894 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1894 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,6
  • Poloha 7,2
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Personál 8,4
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Hoo od Malajsie
Pár
Pokój Deluxe z hydromasażem
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Nice view
Swimming pool
Only thing to improve is the garden, found cockroach flying at night.
Hodnoceno 21 července 2014

Yeo od Singapur
Skupina
Pokój Deluxe z hydromasażem
Zůstal 3 nocí v červenec 2014
Great location and friendly staff
Friendly staff / Jacuzzi / Cosy room
Room was spacious with jacuzzi in the balcony. Guards were on patrol around lobby area, so it was quite very safe at night. Free regular shuttle bus on every hour to patong beach and junceylon shopping. Overall the stay was good. Will be back to this hotel on our next visit to Phuket.
Hodnoceno 19 července 2014

Jason od Spojené státy
Pár
Pokój Deluxe z 1 sypialnią
Zůstal 2 nocí v prosinec 2013
It was a great experience.
Delicious food, great staffs and luxurious room!
It was a great experience to stay at jacuzzi room. There are so many swimming pools there. It is quiet too.
Hodnoceno 19 července 2014

Jacyln od Singapur
Pár
Pokój Deluxe z 1 sypialnią
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
Enjoyed this hotel very much!
The design of this hotel was nice. Staffs can speak English quite well. Located on the mountain top so view was really good.
Bed was very comfortable. Guards were on patrol 24/7, so it was very safe at night. Overall the stay was good. Will be back here if I visit Phuket again.
Hodnoceno 16 července 2014

Mohamad od Singapur
Pár
Pokój Deluxe z hydromasażem
Zůstal 3 nocí v červenec 2014
A perfect placeI for couple & family
Windy, cosy and room pool
Hodnoceno 15 července 2014

CHEUK od Hong Kong
Pár
Pokój Deluxe z hydromasażem
Zůstal 3 nocí v červenec 2014
Comfortable, convinence and reasonable price
1. Reasonable price 2. Nice room design 3. Large resort
It was a so so so relaxing feeling on my stayed in this resort! Will highly recommend to my friend
Hodnoceno 11 července 2014

Vijaiyan od Malajsie
Pár
Pokój Deluxe z 1 sypialnią
Zůstal 4 nocí v červenec 2014
Beyond my expectation
Serene environment, Beautiful scenery and Friendly staff
From the moment I arrived at the hotel I was really surprised with the wonderful treatment from the staff. The resort was beautifully done. The villa was tastefully decorated. Me and my wife could not find anything to complain. The shuttle service provided to Patong beach was convenient and timely. The room service is really prompt and the all the staffs were equally polite.
Hodnoceno 09 července 2014

James od Singapur
Pár
Pokój Deluxe z 1 sypialnią
Zůstal jednu noc v únor 2014
Great stay, Loving the privacy I was given.
Privacy, Modern and Revitalising
2 wonderful nights at the private villa.
Hodnoceno 05 července 2014

ZHONGJIAN od Čína
Obchodní cestující
Pokój Deluxe z hydromasażem
Zůstal 4 nocí v říjen 2013
GOOD
BED\FOOD\SERVICE
GOOD
Hodnoceno 03 července 2014

EDWARD od Malajsie
Pár
Pokój Deluxe z hydromasażem
Zůstal jednu noc v červen 2014
Normal, standards, no surprise, jacuzzi pool nor
Relax, silent, shutter bus to town
Jacuzzi pool no surprises, normal, silent, relaxx
Hodnoceno 03 července 2014


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: