Velmi dobré 7,8
na základě 2333 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 2333 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,3
  • Poloha 7,5
  • Pokojový komfort/standard 7,9
  • Služby 7,9
  • Poměr cena/kvalita 7,9
  • Jídlo/stolování 7,5
Seřadit podle

Wan-asa od Thajsko
Obchodní cestující
Superior s výhledem do zahrady
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Nice view and staff
Staff always willing to help and nice adviser. Good view from the room and restaurant.
Hodnoceno 03 srpna 2016

Rob od Velká Británie
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na oceán
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Great Lat Minute Decision
Fancied a night away in Karon and this hotel was offering excellent last minute rates with reasonable upgrade cost to a deluxe room with sea view. The deluxe room was a good size with a lovely view. Located on a hillside in between Karon & Patong the grounds are well kept with plenty of wildlife, a small beach (when the tide is out) and a lovely sea view from our room. We hope to return here again in the near future. Highly recommended!
Hodnoceno 01 srpna 2016

Lee od Hong Kong
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na oceán
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Nice cheap with sea view
But no wifi ><
Hodnoceno 31 července 2016

Weerachai od Thajsko
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na oceán
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Secret cliff
We enjoyed our stay. The room is clean. The view is beautiful. Staffs were friendly. Only problem we had is wifi signal is really bad. Cannot use wifi at all and there very little phone signal too.
Hodnoceno 23 července 2016

King od Malajsie
Skupina
Pokoj typu Deluxe s výhledem na oceán
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Up to satisfactory level
Overall experience was good.
Hodnoceno 23 července 2016

Thomas od Austrálie
Skupina
Superior s výhledem do zahrady
Zůstal 2 nocí v červenec 2016
Amazing
They got our booking wrong and then gave us free breakfast the whole time we stayd there and also a free upgrade! The staff were super friendly and helpful! The poopl is amazing and would definitely come back!
Hodnoceno 22 července 2016

ALMIRA od Filipíny
Samostatný cestovatel
Pokoj typu Deluxe s výhledem na oceán
Zůstal jednu noc v červenec 2016
deposit
guests were required to pay refundable deposit of B3000, but its not specified in the booking info.
Hodnoceno 22 července 2016

AHMED od Maledivy
Skupina
Pokoj typu Deluxe s výhledem na oceán
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
EXCELLENT!!
Excellent hotel
Hodnoceno 17 července 2016

DING od Hong Kong
Skupina
Pokoj typu Deluxe s výhledem na oceán
Zůstal jednu noc v červenec 2016
Highly Recommended
Very nice hotel on a cliff, easy to go to nearby beaches. But dont forget your mosquito repellent!
Hodnoceno 13 července 2016

Christina od Spojené státy
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na oceán
Zůstal 3 nocí v červenec 2016
Secret Cliff Resort
Secret Cliff was our first stop in Phuket. We were thoroughly impressed with the cleanliness of the rooms, friendly staff, and delicious inclusive breakfast. The on site spa was a very relaxing experience as well. We had an seaside view room and would recommend booking seaside if possible. The pool was offered a beautiful view of the sea and was an ideal place to watch the sunset. It's in a relatively secluded part of the island which at times is nice, but you must take a taxi or other shuttl service to get to the beach or the busier parts of town. Having visited in low season, we were very impressed with our experience.
Hodnoceno 08 července 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: