Skvělé 9,0
na základě 212 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 212 hodnocení
  • Čistota 9,5
  • Vybavení 9,1
  • Poloha 8,9
  • Pokojový komfort/standard 9,5
  • Personál 9,4
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 8,5
Seřadit podle

Li od Hong Kong
Rodiny s malými dětmi
Willa królewska Banyan z basenem i widokiem na ocean
Zůstal 4 nocí v březen 2016
Pleasant and enjoyable stay!
Gorgeous panoramic sea view, wonderful & friendly staff. Nice experience during my stay!
Hodnoceno 30 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Sachin od Indie
Rodiny s malými dětmi
Vila deluxe a bazénem
Zůstal 3 nocí v únor 2016
Fantastic Villa, great view and scenic gateaway!
location, quality of villa & service
Hodnoceno 15 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

GLYN od Hong Kong
Páry
Willa z basenem z częściowym widokiem na ocean
Zůstal 5 nocí v leden 2016
Sweet honeymoon
Served warmly by the staff, good environment and high level of privacy
Hodnoceno 24 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

xiang od Čína
Páry
Willa królewska Banyan z basenem i widokiem na ocean
Zůstal 6 nocí v prosinec 2015
ok but not great
service by local thai is good
overall good experience, sea and environment are beautiful, the royal sea villa supposed to be the best while it's not big, not so clean, fresh fruits for compliment are not so surprisingly tropical, comparing to previous experiences with other high brands, this one is ok but not great.
Hodnoceno 05 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

shaikhah od Malajsie
Rodiny se staršími dětmi
Willa królewska Banyan z basenem i widokiem na ocean
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
Excellent service, great view and good food.
Villa
Fantastic.
Hodnoceno 23 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kenneth od Singapur
Páry
Vila deluxe a bazénem
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
Over rated,
Staff performance
Not value for money
Hodnoceno 07 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Yong od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Willa królewska Banyan z basenem i widokiem na ocean
Zůstal jednu noc v září 2015
Worth of price
Private beach with lots of water sports activities, breathtaking view from the room, villa design is modern
Overall good but the staff not really well train. The 1 who send us from hotel lobby to my villa using buggie car is driving too fast without concern me and my family safety which we find out that she is rushing to some other place as well after drop us into my villa
Hodnoceno 01 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Dale od Austrálie
Páry
Willa z basenem z częściowym widokiem na ocean
Zůstal 3 nocí v listopad 2015
Absolute luxury
Food, ammenities, attention to detail
Wonderful! one of the nicest resorts I have stayed in! Would highly recommend this resort, it was amazing!
Hodnoceno 22 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

pathchiya od Thajsko
Páry
Willa z widokiem na ocean i dostępem do basenu
Zůstal 4 nocí v listopad 2015
Stunning view and Love the private beach
Breath taking view ,Location. Great staff ,
Hodnoceno 13 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Li od Hong Kong
Skupiny
Willa królewska Banyan z basenem i widokiem na ocean
Zůstal 4 nocí v srpen 2015
Very nice place to relax
Room, the staff and the facilities
Very nice!
Hodnoceno 05 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: