Zpět na informace o hotelu

Velmi dobré 8,0
na základě 767 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 767 hodnocení
  • Stav hotelu/čistota 8,0
  • Vybavení 6,7
  • Poloha 8,6
  • Pokojový komfort/standard 8,1
  • Personál 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 6,8
Seřadit podle

CHENWEI L. od Čína
Páry
Zůstal jednu noc v září 2014
very friendly staffs, but deluxe room is small
staff, location, service
it's great to be back to this hotel after we left for Halong for 3 days. but the deluxe room is much much smaller than the executive room. nevertheless, i like the experience here.
Hodnoceno 29 září 2014

CHENWEI L. od Čína
Páry
Zůstal 2 nocí v září 2014
really good location with friendly staffs
staff, location, room
it was such a pleasant experience staying in this hotel. the staffs were really friendly and solved all the issues/enquiries/problems we had. highly recommended!
Hodnoceno 25 září 2014

Bing L. od Malajsie
Obchodní cestující
Zůstal jednu noc v září 2014
value for money hotel in strategic location
location, cleanliness, friendly staff
Hodnoceno 19 září 2014

Ong W. od Singapur
Páry
Zůstal 5 nocí v září 2014
It's a Good Stay
Customer Service is fast, location it's good to me, feel comfortable
Good
Hodnoceno 16 září 2014

CHONG T. od Malajsie
Obchodní cestující
Zůstal 4 nocí v srpen 2014
clean Hotel
clean,quiet,comfortable.
good staff,good food.nice location.
Hodnoceno 14 září 2014

Farant T. od Singapur
Obchodní cestující
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Comfortable & Clean
Hodnoceno 22 srpna 2014

HA T. od Vietnam
Obchodní cestující
Zůstal 2 nocí v září 2013
Convenient location; value for money
Location; friendly staff; clean room
I was quite happy with my stay at this hotel. Even though there were not many facilities however I enjoyed staying there.
Hodnoceno 13 srpna 2014

yvette H. od Francie
Páry
Zůstal jednu noc v červenec 2014
hotel Hanoi
Location clean price
Very good it was our 3rd stay in this hotel
Hodnoceno 09 srpna 2014

Kiung Y. od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Strategic location, value for money...
It's location is strategic, near to downtown shopping. Friendly staff and helpful! Enjoy staying and thank you.
Hodnoceno 01 srpna 2014

Phillip G. od Austrálie
Páry
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
effectivement management
the manager, the location and the price of the rooms
Great to see a manager who takes his responsibilities seriously and who listens carefully to returning customers' constructive criticism. Staff is young and not yet well qualified and manager is working seriously to improve standards. It is a place where your ideas will be take into consideration and where customers can receive individual attention. Manager has the skills to solve issues and this is important.
Hodnoceno 21 července 2014


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: