Skvělé 8,5
na základě 593 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 593 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 6,8
  • Poloha 9,0
  • Pokojový komfort/standard 8,7
  • Personál 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,5
  • Jídlo/stolování 7,5
Seřadit podle

Francisco od Španělsko
Pár
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v srpen 2014
Excelente!!!
Situation, staff, breakfast
Very nice
Hodnoceno 01 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Heather od Spojené státy
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal jednu noc v červen 2014
Excellent value in a central location
Friendly staff, great location, large bathroom
Our stay here was excellent. The rooms were large with a spacious ensuite bathroom. A crib was provided free of charge for my 4-month-old daughter. This was our second stay in Hanoi, we had been gravely disappointed with our stay at Golden Lake View hotel, but our stay here made me want to visit Hanoi again. The staff were extremely helpful and spoken English fluently. Definitely recommend Gondola Hotel Hanoi! Shopping tip: The shop next door has very cute and high quality clothes and other products.
Hodnoceno 31 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Durit od Thajsko
Samostatný cestovatel
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Zůstal 2 nocí v červenec 2014
Gondola Hotel Hanoi
Great Location / Helpful Staffs
The location is perfect for shopping and sight seeing. From the hotel, you can walk to many attractions. The staffs are nice and helpful. Highly recommend.
Hodnoceno 29 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

CHIEN od Tchaj-wan
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Superior s oddělenými postelemi
Zůstal jednu noc v srpen 2014
Good location
Good staff, Good location and comfortable room
Hodnoceno 29 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kieatiphon od Thajsko
Obchodní cestující
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Zůstal jednu noc v červenec 2014
Affordable convenience stay in the middle of Hanoi
Convenience, affordable and comfort.
Generally is good value, very convenience and comfortable.
Hodnoceno 27 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

David od Austrálie
Pár
Apartmá s balkonem
Zůstal 4 nocí v srpen 2014
Very good hotel
Staff, location, room
From the minute we walked in til the time we checked out we were made to feel welcome. The best service I've encountered in many overseas trips, can't recommend highly enough
Hodnoceno 24 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

gavin od Austrálie
Pár
Executive s výhledem na město
Zůstal 2 nocí v srpen 2014
Deserves it review score
Staff position position
Stay here was great.. Very helpful staff. Good rooms.. Tucked away but close to everything. Make sure your taxi can call the hotel as the agoda app doesn't pinpoint it in maps. Again.. Staff were excellent.. Would definately recommend.
Hodnoceno 22 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SHERMAN od Filipíny
Skupina
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal 3 nocí v prosinec 2013
Perfect
staff, hotel & location
Lovely and perfect. Will stay here again
Hodnoceno 10 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

SHERMAN od Filipíny
Skupina
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Very nice
Convenient, comfort and Cool
Great staff great room great location
Hodnoceno 10 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Shelvi od Indonésie
Rodina se staršími dětmi
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Zůstal 4 nocí v červenec 2014
Good locationa and great breakfast
Good Location, good breakfast and good service
The hotel is located in old quarter, near the lake. The room is clean and comfortable. Family room is very spacious, sufficient for 3. However the standard room is rather small. Breakfast spread is good and yummy. Service is very good.
Hodnoceno 10 srpna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

2

3

1234

Začněte zde a zvolte si program: