Skvělé 8,5
na základě 483 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 483 hodnocení
  • Čistota 8,6
  • Vybavení 7,6
  • Poloha 8,9
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Personál 8,6
  • Poměr cena/kvalita 8,7
  • Jídlo/stolování 7,4
Seřadit podle

Shane od Austrálie
Samostatný cestovatel
Pokój Deluxe bez widoku
Zůstal 4 nocí v červen 2016
Great as usual.
The staff here are the best. Happy and helpful.
Hodnoceno 05 července 2016

jean-louis od Francie
Pár
Dvoulůžkový pokoj typu Deluxe s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a výhledem na město
Zůstal jednu noc v červen 2016
Photos on website misguiding
Room very basic although best of the list. Disappointed Terrible access road
Hodnoceno 04 července 2016

Cynthia od Singapur
Pár
Superior
Zůstal 2 nocí v červen 2016
Bang bang for the buck
Clean hotel with friendly staffs. Staffs are helpful and patient when explaining places of interest. Special mention to one staff; Sally. Look for her when you're there
Hodnoceno 28 června 2016

Yen-Hsun od Tchaj-wan
Skupina
Superior
Zůstal jednu noc v květen 2016
Could be better
Clean but changed my friends to other hotel
Hodnoceno 26 června 2016

Stephan od Švýcarsko
Pár
Pokój Deluxe bez widoku
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Nice stay in the heart of the Old Quarter
It is a bit difficult to find the hotel because the building is in a small street. Staff was very friendly and also prepared a small breakfast for take-away because our flight was very early in the morning. The rooms was good and clean. I can recommand that hotel.
Hodnoceno 24 června 2016

Wong od Hong Kong
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v červen 2016
Nice location
The location is nice and very near to the central. Staff is funny and nice, and the room is clean and tidy, though not big. Feel comfortable in it with low price!
Hodnoceno 21 června 2016

JIYOUNG od Jižní Korea
Samostatný cestovatel
Superior
Zůstal jednu noc v červen 2016
The location is so fantastic!
Also room was clean and nice.
Hodnoceno 08 června 2016

Tan od Malajsie
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v červen 2016
Everything is perfect
The staffs are friendly, location is good, room is clean, no much noise though it's in the heart of old quarters. The price is reasonable. We wish you success ^_^
Hodnoceno 07 června 2016

Hieu od Vietnam
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v květen 2016
Good service
Good service. Clean. Reasonable price. Thanks
Hodnoceno 02 června 2016

thi od Austrálie
Skupina
Superior
Zůstal 2 nocí v květen 2016
Excellent hotel with amazing staff
I cannot praise this hotel highly enough. When we arrived, they gave us a double bed room when I thought I had requested for a twin room. The staff fixed the issue and gave us a twin room. They looked after our bags when we went to sapa for 2 nights. They even offered us a room to shower and breakfast when we arrived back from our night bus from sapa. This would have to be one of my favourite hotel in Vietnam. Love love love the staff, especially Sally, Linh and Loi, those guys are amazing
Hodnoceno 01 června 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: