Velmi dobré 7,9
na základě 776 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 776 hodnocení
  • Čistota 7,9
  • Vybavení 7,4
  • Poloha 8,9
  • Pokojový komfort/standard 8,2
  • Služby 8,0
  • Poměr cena/kvalita 8,0
  • Jídlo/stolování 6,7
Seřadit podle

Vanity od Filipíny
Jednotlivci
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v květen 2013
It was a comfortable stay.
Fast internet connection. Close to shopping areas. Friendly staff.
Hodnoceno 22 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Jian od Singapur
Obchodní cestující
Apartmá s výhledem na město
Zůstal 2 nocí v květen 2013
A decent budget hotel
Except the location of the hotel, nothing much to shout about
Hodnoceno 17 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Vicki od Austrálie
Páry
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal 6 nocí v květen 2013
Great location, friendly staff, clean comfortable
location shopping comfort
Very enjoyable, staff were very friendly and helpful. Clean at a reasonable price.
Hodnoceno 14 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

attapong od Thajsko
Jednotlivci
Pokój Deluxe z łazienką
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Hanoi Royal View Hotel
The hotel was very nice, great location, was able
Hodnoceno 14 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Deborah od Nizozemsko
Skupiny
Pokój Deluxe z łazienką
Zůstal 2 nocí v květen 2013
Very friendly staff, big and comfortable room
When we checked in there was a problem with the room we booked, so they gave us an upgrade to a suite.
Hodnoceno 12 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Martina od Česká republika
Jednotlivci
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal 2 nocí v březen 2013
standard hotel for friendly budget
location,location, location
Hodnoceno 08 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Brian od Spojené státy
Páry
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v duben 2013
Staff eager to help
Location, staff, cleanliness
Hodnoceno 02 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Peter od Austrálie
Páry
Apartmá s výhledem na město
Zůstal jednu noc v duben 2013
spacious comfortable room
Very friendly accomodating staff, spacious comfortable room and huge lounge area.
We found the staff very helpful with sight seeing and places to eat. Initial reaction was WOW as there was a large plush 3 seater and 2x 2seater lounge chairs in the lounge area. They do a private pick up and drop off to the airport which saved us money. Wished we had of known about it when we arrived.
Hodnoceno 24 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Due od Vietnam
Obchodní cestující
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v duben 2013
good hotel
good location, good service and clean
Very good, but they wont accept to issue invoice for customer. To them, invoice should be issued by Agoda.
Hodnoceno 21 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

katie od Austrálie
Páry
Pokój Quiet o podwyższonym standardzie
Zůstal jednu noc v duben 2013
good location,nice staffs
staff,service,location
I stayed here many times,this lovely hotel is my choice for hotel in hanoi.nice room and friendly staffs.buffet breakfast was good as well
Hodnoceno 19 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: