Velmi dobré 8,0
na základě 775 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Velmi dobré



na základě 775 hodnocení
  • Čistota 8,1
  • Vybavení 7,0
  • Poloha 8,0
  • Pokojový komfort/standard 8,2
  • Personál 8,4
  • Poměr cena/kvalita 8,4
  • Jídlo/stolování 7,2
Seřadit podle
Ověřená hodnocení

Pekka od Finsko
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal jednu noc v leden 2014
Excellent choice
Good location, friendly staff, golden value for the money
This hotel can be highly rexommended. Exceööent value for the money.
Hodnoceno 14 ledna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Choy od Hong Kong
Jednotlivci
Superior
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
N/A
Free Wifi
overall is quite good but the door lock was broken and not safe for customers
Hodnoceno 28 prosince 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kok od Malajsie
Skupiny
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal jednu noc v prosinec 2013
Clean & large room
Clean room, comfortable bed, friendly staff
Hodnoceno 25 prosince 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Grace od Velká Británie
Obchodní cestující
Apartmá s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v listopad 2013
Excellent as always
size of room, location, staff
Excellent service from friendly attentive staff. This hotel offers very good value for money.
Hodnoceno 16 prosince 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

ALI od Malajsie
Rodiny s malými dětmi
Superior
Zůstal 2 nocí v listopad 2013
great
1. Warm, friendly staff
Hodnoceno 12 prosince 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Kok od Malajsie
Jednotlivci
Pokoj typu Deluxe s výhledem na město
Zůstal jednu noc v listopad 2013
Clean & large room
Clean room, comfortable bed, friendly staff
Hodnoceno 04 prosince 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

gary od Velká Británie
Páry
Superior
Zůstal 2 nocí v listopad 2013
Clean modern room, good facilities.
Location, clean, staff.
Our stay here was fine. The staff are very attentive asking where you are going and if you would like to buy tour, if you like that kind of attention. The room was modern, clean and you had tea and coffee making facilities and toiletries provided in the room. Our room was tiny though so maybe the deluxe rooms were bigger. Breakfast was OK, a few choices to pick from, omelets, pancakes, Asian and then some fruit, juice, tea and coffee so perfectly acceptable. The staff are very polite and we were happy with our stay here.
Hodnoceno 01 prosince 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Anja od Slovinsko
Páry
Superior
Zůstal 2 nocí v listopad 2013
great hotel for short stay
friendly staff, nice and clean rooms, great location
Hodnoceno 28 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Zachary od Spojené státy
Páry
Superior
Zůstal jednu noc v listopad 2013
Great stay
staff, location, price
This hotel is a great value. It is in a good location and is easy to find. The breakfast was solid and the staff doing a great job taking care of guests.
Hodnoceno 25 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Pam od Rakousko
Páry
Superior
Zůstal 3 nocí v říjen 2013
Great value, excellent staff and great breakfasts
The lift, friendly staff and the choice of breakfasts freshly cooked to order.
We had our first 3 night in Hanoi at this hotel and also had 2 more nights there. It was the only hotel we stayed in which had a lift. The staff went out of their way to be helpful and they were very happy. I think there were at least 12 different breakfasts including English, French and American. The rooms were quite good and there was lots of hot water, but the best thing was the staff. I can't praise them enough for being such a happy and friendly lot. I would definitely recommend this hotel. It is also located in the old quarter which is very interesting.
Hodnoceno 15 listopadu 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: