Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 1733 hodnocení
  • Čistota 8,2
  • Vybavení 7,8
  • Poloha 8,7
  • Pokojový komfort/standard 8,3
  • Personál 8,6
  • Poměr cena/kvalita 8,5
  • Jídlo/stolování 7,6
Seřadit podle

Yin od Malajsie
Skupina
Apartament rodzinny wersja Deluxe z widokiem na miasto (4 osoby dorosłe)
Zůstal jednu noc v duben 2016
Decent Place
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Hodnoceno 23 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Bui od Vietnam
Rodina se staršími dětmi
Superior
Zůstal jednu noc v květen 2016
Nice -
Nice place and really friendly staffs :--)
Hodnoceno 16 května 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?

Johanna od Namibie
Obchodní cestující
Superior
Zůstal 7 nocí v duben 2016
Good
Really enjoyed my stay there
Hodnoceno 06 května 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?

viet od Vietnam
Samostatný cestovatel
Superior
Zůstal 3 nocí v duben 2016
Location good
Should have breakfast inside Hotel
Hodnoceno 05 května 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?

bin od Vietnam
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v květen 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Hodnoceno 05 května 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?

mandeep od Vietnam
Rodina s malými dětmi
Superior
Zůstal jednu noc v duben 2016
Satisfactory
Satisfactory
Hodnoceno 03 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ziqin od Singapur
Rodina s malými dětmi
Pokoj typu Deluxe
Zůstal jednu noc v duben 2016
Value for money
i had a deluxe room, huge space. there's a baskin robins across the street. staff was great.
Hodnoceno 03 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ziqin od Singapur
Pár
Třílůžkový pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Great.
The rooms are great, mine was deluxe... huge space for my son to play his toys. Thou i find it quite lacking that the room doesn't have a tub. ok... another thing. my wife had a complain which i am totally fine with.. every now and then... you see a hooker, big boobs big ass small top short skirt either entering the lift with you or leaving the hotel. i think it's great esp when they wink at me...
Hodnoceno 03 května 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Bich od Vietnam
Pár
Superior
Zůstal jednu noc v duben 2016
Nice stay
We have had a great time during our stay at Thai Son Palace. Staffs are nice and friendly. Most of all we love the location, it's quite convenient to get at around the city.
Hodnoceno 27 dubna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

han od Singapur
Obchodní cestující
Pokoj typu Deluxe
Zůstal 2 nocí v duben 2016
Perfect hotel for hanoi stay.
Convenient; good service by the female receptionist. Managed to get upgraded room. Will book the hotel again when i next visit Hanoi. Well done! Other staff were also very helpful and attentive.
Hodnoceno 22 dubna 2016
Jeden cestovatel považuje toto hodnocení za užitečné. Souhlasíte?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: