Zpět na informace o hotelu

Skvělé 8,7
na základě 229 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 229 hodnocení
  • Stav hotelu/čistota 9,0
  • Vybavení 8,5
  • Poloha 9,3
  • Pokojový komfort/standard 8,5
  • Personál 8,8
  • Poměr cena/kvalita 8,6
  • Jídlo/stolování 7,5
Seřadit podle

Jonathon F. od Austrálie
Páry
Zůstal 4 nocí v červen 2016
5 star
Great all round.
Hodnoceno 26 června 2016

tsuginori S. od Japonsko
Páry
Zůstal 3 nocí v červen 2016
very good
a bit difficult to find hotel from station, all others are very good, particulary good location to visit various museum.
Hodnoceno 21 června 2016

iskandar B. od Indonésie
Obchodní cestující
Zůstal 3 nocí v červen 2016
great location poor breakfast attendants
the hotel is in a well located area within walking distance to various attractions. However the gym lacks equipment and weights and the staffs at breakfast were quite rude that ruined the pleasant experience i started with
Hodnoceno 17 června 2016

Kyle W. od Hong Kong
Páry
Zůstal 2 nocí v březen 2016
Fantastic Hotel
The room is new, is close to the station, and is very near the place you will visit in berline, the price is reasonable, bed is comfortable, nothing to complain in here
Hodnoceno 04 června 2016

CHEE L. od Hong Kong
Rodiny se staršími dětmi
Zůstal 3 nocí v květen 2016
will come back
quiet rooms
Hodnoceno 31 května 2016

ob A. od Izrael
Jednotlivci
Zůstal 3 nocí v květen 2016
recommended for anyone staying in the area
nice price per night, good location for going out and about, very clean and tidy, though a bit small it certainly delivers what bigger hotels lack! 9/10
Hodnoceno 23 května 2016

Agnes B. od Velká Británie
Rodiny se staršími dětmi
Zůstal 3 nocí v květen 2016
Great hotel with great location
I would recommend this hotel for location as well as comfort & the staff were so helpful
Hodnoceno 20 května 2016

David O. od Belgie
Jednotlivci
Zůstal 3 nocí v květen 2016
Super hotel
Super hotel and walking distance to most of the sights
Hodnoceno 09 května 2016

Franchette C. od Filipíny
Páry
Zůstal 4 nocí v říjen 2015
Great hotel in the centre of Mitte
Love this hotel! My husband stayed here the previous year and then we booked the same hotel for out travel. Modern amenities, great location (just a few steps from the Metro) and you can even cross the bridge to explore the bars at the other side. Service was great, very helpful staff. Overall a great stay! In fact, we plan to stay here again in our next Berlin trip
Hodnoceno 08 května 2016

Eivind A. od Norsko
Páry
Zůstal 3 nocí v duben 2016
Excellent Hotel
Friendly straff, excellent service, very good hotel!!
Hodnoceno 05 května 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: