Skvělé 8,1
na základě 114 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 114 hodnocení
  • Čistota 8,7
  • Vybavení 8,8
  • Poloha 7,8
  • Pokojový komfort/standard 8,2
  • Služby 8,2
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 7,3
Seřadit podle

Kueyoun od Jižní Korea
Páry
Pokój klasy wyższej, dwuosobowy
Zůstal jednu noc v duben 2014
good
very good
very good,kind
Hodnoceno 07 listopadu 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Igor od Slovinsko
Obchodní cestující
Pokój klasy Comfort dwuosobowy
Zůstal 2 nocí v říjen 2014
Ku'Damm, 2 nigths
Location, food, design
Nice personal, good breakfast, very good bar Internet codes are funny but internet is working fine
Hodnoceno 10 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

John od Velká Británie
Obchodní cestující
Pokój klasy Comfort dwuosobowy
Zůstal 3 nocí v srpen 2014
Superb budget choice
Minimalist design, breakfast, location
Excellent
Hodnoceno 03 září 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Michael od Německo
Obchodní cestující
Pokój klasy Comfort jednoosobowy
Zůstal jednu noc v červen 2014
Will come again
Area, Price, Style
All in all good. There are minor things that might be looked after, esp. in the bathroom, but nothing that really matters. You get what you expect from such a design hotel - so all is good. Pick this place mainly due to the location and would decide most likely different, if my activities were in a different part of the city, to be honest. But so far, so good.
Hodnoceno 12 června 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Mats od Švédsko
Jednotlivci
Pokój klasy wyższej, dwuosobowy
Zůstal 3 nocí v březen 2014
Clean hotel with nice staff
Clean rooms, nice bar and friendly staff
Tidy hotel with nice bar and friendly staff.
Hodnoceno 12 května 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Karsten od Omán
Rodiny s malými dětmi
Pokój klasy wyższej, dwuosobowy
Zůstal 2 nocí v duben 2014
Good value for money
Location, Staff, Room
No mini bar, or fridge, no coffee making facility
Hodnoceno 08 dubna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

suwikhun od Thajsko
Obchodní cestující
Pokój klasy Comfort jednoosobowy
Zůstal 5 nocí v březen 2014
convenient stay
location, cleanliness and nice staffs
superb
Hodnoceno 08 dubna 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

marta od Itálie
Páry
Pokój dwuosobowy klasy standardowej
Zůstal 3 nocí v leden 2014
very nice hotel, fantastic location
big rooms, clean rooms, perfect location
great staying in a very nice hotel with perfect location
Hodnoceno 05 února 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Damian od Indonésie
Páry
Pokój dwuosobowy klasy standardowej
Zůstal 2 nocí v červen 2012
Clean hotel, artistic designig and big room size
The hotel is clean and has friendly staff. Located near public transportation and the price is affordable
Hodnoceno 22 května 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Ingo od Německo
Obchodní cestující
Pokój jednoosobowy klasy standardowej
Zůstal 5 nocí v březen 2013
Upon check I was upgraded, that
Handling of complaints by the manager on duty
Upon check I was upgraded, that was already a nice welcome (check in at 9.30 a.m.. My period of stay was pre-paid, but despite me asking, if a credit card was needed for incidentals, that was answered with "not needed". I was still able to sign the invoices for breakfast to the room folio, however, a bar bill at midnight was denied, no credit. Handing over my credit card to the reception to allow postings, I was awarded with a charge of the entire stay to my credit card again. For turn down service the maid knocks and comes in without a pause in between, the same for the room maid for cleaning. Make sure you are dressed. The sign outside the hotel, awarded by the German rating agency says 3 star superior, not 4 star as stated above.
Hodnoceno 16 března 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v žádném pokoji této rezervace. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: