Skvělé 8,4
na základě 18 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 18 hodnocení
  • Čistota 9,1
  • Vybavení 8,0
  • Poloha 9,2
  • Pokojový komfort/standard 7,8
  • Personál 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,1
  • Jídlo/stolování 7,2
Seřadit podle

Trine od Norsko
Skupiny
Jednolůžkový pokoj
Zůstal 3 nocí v říjen 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen
Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Hodnoceno 24 října 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Albin od Švédsko
Obchodní cestující
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v květen 2012
Trevligt litet hotell
Centralt i Prenzlauer berg
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.
Hodnoceno 29 srpna 2012
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Viktor od Švédsko
Páry
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v červenec 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Hodnoceno 18 července 2012
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Morten od Dánsko
Skupiny
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí
Zůstal jednu noc v září 2015
God beliggenhed
beliggenhed
Hodnoceno 21 září 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Hanne od Dánsko
Skupiny
Jednolůžkový pokoj
Zůstal 3 nocí v květen 2015
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
Hodnoceno 05 června 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Elizabeth od Dánsko
Rodiny se staršími dětmi
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí
Zůstal 2 nocí v říjen 2014
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Hodnoceno 22 října 2014
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Iben od Dánsko
Páry
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí
Zůstal 4 nocí v duben 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Hodnoceno 25 dubna 2013
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Veldman od Nizozemsko
Páry
Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí
Zůstal 3 nocí v květen 2012
leuk familie hotel met goede service
goed eglegen tramhalte voor de deur
Gedurende hemelvaartsweekend genoten van goede service in dit familiehotel.
Hodnoceno 28 října 2012
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: