Příjemné 6,6
na základě 191 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Příjemné



na základě 191 hodnocení
  • Čistota 6,3
  • Vybavení 5,9
  • Poloha 6,4
  • Pokojový komfort/standard 6,5
  • Služby 7,3
  • Poměr cena/kvalita 7,2
  • Jídlo/stolování 5,9
Seřadit podle

Scott od Spojené státy
Obchodní cestující
Apartmá typu Deluxe s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 4 nocí v březen 2016
Convenient, Clean, East, Excellent Wi-Fi
The room was clean and I had no problems at all during my trip. As a plus, the internet was very fast (faster than the internet at much more expensive hotels), which is a big plus for business travelers.
Hodnoceno 31 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Arnel od Spojené státy
Pár
Apartmá typu Deluxe s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 2 nocí v březen 2016
New mattress
Our room was fine, but the bed needed a new mattress. Housekeeping was aware of the problem, but seems nothing was ever done about it.
Hodnoceno 20 března 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

albert od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Apartmá typu Deluxe s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 4 nocí v únor 2016
00
It's good
Hodnoceno 15 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Douglas od Spojené státy
Obchodní cestující
Apartament Deluxe dwuosobowy
Zůstal 3 nocí v únor 2016
ok, just barely
Place needs to be renovated. Kids running and screaming in halls and fitness center. Not pleasant.
Hodnoceno 07 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

iitaly od Spojené státy
Samostatný cestovatel
Apartmá typu Deluxe s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 5 nocí v leden 2016
Decent
Definitely decent for the price that I paid. Although the rate that is normally advertised is way too much for the services and cleanliness. Gross. I had a huge hair ball in the drain in the bathroom. Never again!!!
Hodnoceno 05 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Gina od Spojené státy
Pár
Apartmá typu Deluxe s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v leden 2016
Filthy and dirty room
The room smelled and very dirty. There were leftover food in the microwave. Obviously, the housekeeping didn't bother to clean the room but just tidy up the bed. I will never stay there again regardless if we were staying for just one night. Depressing.
Hodnoceno 02 února 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

gener od Filipíny
Pár
Apartmá typu Deluxe s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v prosinec 2015
Friendly and very efficient staff!
Housekeeper, front desk staff and value for money
The hotel perse is good! The staff were very nice and very accomodating esp the front desk.little bit far from the center but they provide shuttle.
Hodnoceno 03 ledna 2016
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Crystal od Guam
Rodina se staršími dětmi
Apartament Studio z dwoma łóżkami
Zůstal jednu noc v prosinec 2015
An Enjoyable Stay
Aircondition worked well, Clean rooms, Comfortable beds.
We enjoyed our stay and wished it could be longer.
Hodnoceno 29 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Felix od Kanada
Rodina s malými dětmi
Apartmá typu Deluxe s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal jednu noc v červenec 2015
1 night stay @ Wyndham Garden Guam
1) Proximity to airport 2) Most reasonable value among hotels nearby 3) Clean & functional room
Decent & functional hotel+room but nothing particularly outstanding even when judged only by airport hotel standards.
Hodnoceno 09 prosince 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?

Crista od Filipíny
Rodina se staršími dětmi
Apartmá typu Deluxe s manželskou postelí velikosti Queen
Zůstal 3 nocí v říjen 2015
free shuttle
free shuttle
Hodnoceno 13 listopadu 2015
Zdá se vám toto hodnocení užitečné?


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: