Skvělé 8,6
na základě 289 hodnocení

Poslední komentáře zákazníků

Vybrat typ cestovatele
Skvělé



na základě 289 hodnocení
  • Čistota 8,8
  • Vybavení 8,4
  • Poloha 9,3
  • Pokojový komfort/standard 8,7
  • Služby 8,7
  • Poměr cena/kvalita 8,2
  • Jídlo/stolování 7,7
Seřadit podle

Deborah od Nový Zéland
Páry
Special Offer - Deluxe King Room - Amora Affair
Zůstal jednu noc v březen 2016
Amora Affair Deal - Value for Money
Great central city location, lovely rooms and free Sunday parking opposite was a bonus. Debbie New Zealand Saturday March 27th
Hodnoceno 29 března 2016

El-Shadan od Nový Zéland
Rodiny s malými dětmi
Club Apartmá
Zůstal 3 nocí v březen 2016
Great stay once again
Location, service, and staff
Excellent stay. Always stay here when InTown. Very good
Hodnoceno 28 března 2016

Nicola od Nový Zéland
Skupiny
Pokoj typu Club
Zůstal jednu noc v březen 2016
Generally very good
A few minor things would have improved things even more. The doors squeaked, and some of the furnishings were very worn. These are small details, but they do add to the overall experience.
Hodnoceno 10 března 2016

Leon od Nový Zéland
Páry
Pokoj typu Club
Zůstal 2 nocí v únor 2016
Absolutly Fabulous Wellington Hotel
The tea pot for breakfast in the morning, with the matching cup & saucer. The fact that we had our ouw lounge to chill out in, (level 9 ) The bath & shoer products were lovely to use
Very good. We went to Wellington for the Tattoo and so it was the perfect location. The staff were very solicitous. Only not so good thing was waiting 20 min for the bacon to arrive, middle service at breakfast. They must have know the hotel was fully booked but made no additional prevision for the number of guests on Level 9.
Hodnoceno 01 března 2016

Allen od Nový Zéland
Páry
Deluxe výhled na vodní plochu
Zůstal jednu noc v únor 2016
Great
Great
Hodnoceno 27 února 2016

Marilyn od Nový Zéland
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v únor 2016
Thank you for the loverly stay
The beds were wonderfull, the shower was great also .I got home and found that i left my plug for my charger if you find it please post
Hodnoceno 26 února 2016

Christine od Nový Zéland
Jednotlivci
Dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi typu Deluxe
Zůstal jednu noc v únor 2016
.
Room great, staff great, location good
The stay was great, unfortunately because it was the weekend of the Edinburgh Tattoo the price was $419 for a twin room
Hodnoceno 26 února 2016

Brylee od Nový Zéland
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal jednu noc v únor 2016
Would not recommend
No tea bags, even after we asked they said they would be delivered to our room - never came. No parking. No assistance with bags despite having someone who was clearly unable to walk without aids.
Hodnoceno 24 února 2016

Lindsay od Nový Zéland
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v únor 2016
Ideal Location
Just a short stroll to all major attractions Wellington has to offer. Accommodation was at a premium this weekend, but in saying that the room was expensive at just under $500 per night.
Hodnoceno 22 února 2016

john od Nový Zéland
Páry
Pokoj typu Deluxe s manželskou postelí velikosti King
Zůstal 2 nocí v únor 2016
Fantastic
Wonderful location. Wonderful people. Would recomend. Can't wait to stay again
Hodnoceno 21 února 2016


1

Zvolte váš věrnostní program

V horní části stránky klikněte na PointsMAX a zobrazí se vám výběr oblíbených leteckých a věrnostních programů.

2

Zvolte si pokoj s body

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Získejte až 4900 bodů

Každý způsobilý pokoj vám zobrazí počet bodů, které získáte při rezervaci.

3

Přihlašte se a získejte body!

  • Členské číslo programu
  • Nebudu bydlet v hotelu. Tuto rezervaci vytvářím pro někoho jiného.

Zadejte vaše členské číslo pro vámi zvolený program během rezervace. Získáte ten počet bodů, který se vám zobrazí při dokončení rezervace. Je to tak jednoduché!

Začněte zde a zvolte si program: